Drogy, zvratky, mrtvé těla. Podívejte se na divné, děsivé a hlavně pravdivé příběhy ze zákulisí známých filmů!

2481
Sdílejte

Režisér Alejandro Iñárritu je velmi přísný. Chtěl, aby se vždy herci pohybovali na reálném světle a nutil je pohybovat se v zimě v kanadské Albertě. V té době bylo asi -30 stupňů celsia. Největší komplikací byl signál, který zde byl nulový, takže když chtěl někdo s někým mluvit, musel nasednout na skútr a mluvit s člověkem osobně.

Interstellar 

Věřte nebo ne, tvůrci tohoto filmu nechali vysadit 3 kilometry čtvereční kukuřice. To vše jen proto, aby se vyhnuli polím vygenerovaným počítačem. Chtěli totiž navodit atmosféru toho, že je kukuřičné pole někde, kde být rozhodně nemá. což bylo v Calagary, kde normálně kukuřice kvůli silnému větru neroste.

3:15 zemřeš 

Představte si, že natáčíte horor a najednou za vámi přijede policie, že se poblíž placu našlo mrtvé tělo. Asi byste se zbláznili strachy, že? Tohle se ale opravdu stalo při natáčení tohoto filmu v roce 2005. V půli natáčení přijela policie a oznámila režisérům, že nedaleké jezero vyplavilo na břeh mrtvé tělo. 

Interview s upírem 

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články