Recept, za který dám ruku do ohně! Grilovaný lilek s omáčkou tahini.

1519
Sdílejte

1/2 Lžičky soli

Postup:

Nejdříve si omyjeme lilky, které podélně rozřízneme na polovinu a osolíme je. Ty poté dáme na podnos řezem dolů a necháme je takto půl hodiny – proto, aby se z nich dostala přebytečná vlhkost.

Mezitím co budeme čekat, můžeme si ve šlehači do hladka ušlehat všechny ingredience, které jsme si připravili na omáčku. Rozpálíme si gril na vysokou teplotu, lilky usušíme a potřeme je olivovým olejem. Následně je pokládáme na rošt řezem dolů.

Takto z jedné strany grilujeme přibližně 5 minut, z druhé asi 2 minuty. Lilky podáváme s připravenou omáčkou.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články