Jaké jsou ve skutečnosti ženy podle horoskopu? Býci milují luxus, blíženci jsou promiskuitní!

4664
Sdílejte

Váhy

Žena narozená v tomto znamení je elegantní a má opravdu perfektní vkus. Touží po obdivu, ale nesmí být příliš okázalý. Ke všemu, co podle ní není přitažlivé, má averzi. Je výřečná, mnohostranná, sebevědomá a vzrušující, ale také velmi přelétavá. Její city často nejsou upřímné a když ano, dlouho nevydrží. 

Štír 

Žena narozená v tomto znamení je velmi citlivá na vnější podněty, tíhne k extrémům a hloubce a velmi ochotně podléhá svým vášním. Je to žena, která se v lidech vyzná a nikdy ji neošálíte. Občas je velmi kritická a náročná. Pokud s ní však vydržíte, stane se z ní trpělivá a velmi odhodlaná partnerka, která je vždy věrná. Jakmile ji ale ublížíte nebo ji zlomíte srdce, čekejte pomstu. Ví, co chce a dokáže si na to počkat klidně i několik let. 

Střelec

Je otevřená, přímočará, upřímná a marnivá. Miluje zábavu, která je často smyslem jejího života. Miluje být středem pozornosti, je svůdná a optimistická. Vážné vztahy nejsou pro ní ničím zajímavým a je pro ni velký problém se usadit Je totiž spontánní a velmi impulzivní. Ráda si užívá života a je přelétavá. 

Kozoroh 

Tato žena je spořádaná, organizovaná a má ve všem řád. I když se snaží mít vždy vše pod kontrolou, nepodlehne vaším lichotkám a je překvapivě vášnivá. Je odolná a extrémně věrná. Chce se cítit žádaně a milovaně. Nikdy se ji však nesnažte ublížit! Dokáže být opravdu krutá a křivdu nikdy neodpouští!

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články