Jaké jsou ve skutečnosti ženy podle horoskopu? Býci milují luxus, blíženci jsou promiskuitní!

4642
Sdílejte

Blíženci

Tato žena je tak trochu rozpolcená. Má v sobě ještě několik dalších žen a téměř nikdy neví, která z nich dostane hlavní slovo. Můžete si být však jistí, že vždy bude výbornou společnicí, která je inteligentní a opravdu vtipná. Umí dělat několik věcí najednou a neustále se snaží zkoušet něco nového. Potřebuje cítit svobodu a nerada se váže. Právě proto se nikdy nevrhá do vztahů a spíše preferuje promiskuitu. 

Rak

Je romantická, plachá, nesmělá a orientovaná na domov a jistoty.  Lpí naprosto na všem, včetně minulosti i nevyhovujících vztahů. Jakmile ji ublížíte, bude si to navždy pamatovat. Je to skvělá hospodyně – je šetřivá a nerada utrácí. Potřebuje být hýčkaná, potřebuje být oceňována a neustále vyžaduje pozornost. 

Lev

Žena narozená v tomto znamená je něco jako diamant ve výkladní skříni. Všichni v jejím okolí by se měli zastavit a jen žasnout při pohledu na ní. Lva poznáte hned. Je panovačná, ale důstojná, laskavá a velkorysá. Občas trochu nafoukaná. Potřebuje být neustále středem pozornosti. Je marnivá, utrácivá a nudí ji vše, co zavání rutinou. 

Panna

Panny mají opravdu vysoké nároky. Jsou seriózní, důstojné a skromné. Milují vzdělání a sebezdokonalování. Ačkoliv touží spíše po nezávislosti, jejich city jsou vždy opravdu hluboké. Dokáží je však vždy dobře skrývat a navenek občas působí chladně až nepřístupně. 

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články