Díky tomuto skvělému psychologickému triku vám lidé splní jakékoliv vaše přání! Zkusíte ho?

2621
Sdílejte

Druhá měla k dispozici jen audio záznam, třetí skupina pouze text. Každá skupina měla ohodnotit názor řečníka (každá skupina obdržela stejnou přímluvu,akorát v jiné podobě). Jak už nejspíš tušíte, první skupina hodnotila přímluvu velmi kladně, druhá méně a třetí skupina ve většině případů negativně. Lidé, kteří text četli, s ním většinou nesouhlasili a autora textu nebrali vážně. Avšak lidé, kteří ho viděli mluvit, ho brali za milého člověka a souhlasili s ním. V čem je trik?

Trik je v tom, že abychom člověka začali brát vážně a rozuměli mu, musíme s ním mluvit nejlépe z očí do očí. No a jak tento trik využít v praxi? Představte si, že svého kamaráda o něco požádáte skrze zprávy a on odmítne. V ten moment však vezmete do ruky telefon, zavoláte mu a svou žádost mu sdělíte. Nebo se s ním nejlépe osobně sejdete.


Rodiče vám něco zakázali? Zkuste jim zavolat nebo si s nimi promluvit. Přítel vám s něčím nechce pomoc? Promluvte si s ním. Uvidíte, že změní názor. Síla slova je totiž opravdu obrovská.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články