AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Slovenského premiéra Roberta Fica postřelil zatím neznámý útočník. Záchranná služba ho okamžitě odvezla do nemocnice. Informaci přinesl slovenský Denník N. Mluvčí ministerstva vnitra Martin Neumann pro televizi Markíza potvrdil, že se jednalo o atentát.Střelba se odehrála před Domem kultury v Handlové, kde zasedala vláda. Když premiér vyšel mezi lidi, uvítal ho dav příznivců. Podle svědků, kteří byli na místě, Fico přistoupil k lidem a v ten moment padlo několik výstřelů. Premiér upadl na zem a vrtulník ho následně přepravil do nemocnice.

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herec Jan Potměšil čelí vážným zdravotním problémům, které vedly k jeho výraznému hubnutí. Potměšil, který je od nehody ve svých 23 letech odkázán na invalidní vozík, nedávno podstoupil léčbu v Instituu klinické a experimentální medicíny (IKEM) v Praze kvůli srdečním potížím. Situace byla natolik vážná, že strávil téměř tři týdny v nemocnici, kde mu lékaři pomohli bez nutnosti invazivního zákroku díky účinné medikaci. Nyní je stále ve fázi zotavování a čeká na další vyšetření, zatímco se vyhýbá větším akcím.Krátce po propuštění z IKEM čelil Potměšil žlučníkové kolice, která ho opět poslala do nemocnice, kde strávil i vánoční svátky.

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Manželství Patricie Pagáčové a Tibora Pagáče bohužel ztroskotalo po pouhých pěti letech. Tato smutná zpráva přišla jako blesk z čistého nebe a zaskočila mnohé jejich fanoušky. Herečka a režisér tvořili na první pohled šťastný a spokojený pár, společně vychovávali tříletou dcerku Bibianu. Jenže pod povrchem se zřejmě odehrávalo něco jiného.Podle informací webu Super procházeli Patricie a Tibor v posledních měsících vztahovou krizí. Ačkoliv se ji snažili překonat, nakonec bohužel vyústila v rozchod. Patricie potvrdila, že s manželem už nežijí ve společné domácnosti. Žádost o rozvod zatím podána nebyla, ale s největší pravděpodobností je to jen otázkou času.

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Agáta Hanychová a Jakub Prachař, bývalí manželé, se zúčastnili dalšího soudního stání ohledně jejich dcery Mii. Hlavním bodem sporu bylo zveřejňování fotografií a videí Mii na sociálních sítích Agátou a také využívání dcery k propagaci služeb a produktů.Jakub Prachař se snažil zabránit tomu, aby Agáta vtahovala Miu do mediálního světa a svých veřejných vystoupení. K soudu byl jako svědek předvolán i bývalý manažer Agáty, Josef Koudelka, který se dostavil na žádost Jakuba Prachaře.Ten dorazil před devátou hodinou a rovnou zamířil za Prachařem, se kterým se dal do řeči.

U Jágrů je nejistá budoucnost. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Přestože Dominika Branišová a Jaromír Jágr tvoří stabilní pár už pět let, jejich další společné kroky zůstávají zahaleny nejistotou. Ačkoliv se zdá, že 29letá modelka by byla další posun ve vztahu s o 23 let starším hokejistou přivítala, respektuje jeho rozhodnutí odkládat závazky jako svatbu či potomka až na dobu po ukončení aktivní sportovní kariéry.Jágr se za svou kariéru objevil po boku několika slavných žen. Nyní už ale několik let randí s o 23 let mladší modelkou Dominikou Branišovou, s níž se seznámil v pražském hudebním klubu, kde pracovala jako manažerka.Navzdory věkovému rozdílu si rozumí, což bylo evidentní i při jejich návštěvě na vyhlašování nové české miss.

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků, což obyvatelům sídliště vadí. Vozíky se nacházejí na trávnících nedaleko panelových domů, přestože supermarket je vzdálen několik set metrů. Jak a proč se vozíky dostávají do těchto míst, zůstává záhadou. Paní Alena, která bydlí na sídlišti, se obrátila na web TN.cz s tím, že nákupní vozíky jsou dlouho bez povšimnutí, což místním obyvatelům vadí. Vozíky mají určité omezení v pohybu, což může být důvodem, proč zůstávají na místě.Supermarkety kvůli tomu čelí finančním ztrátám, které mohou dosahovat až několika set tisíc korun ročně. Ztráty jsou pro některé řetězce větší, pro jiné menší.

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

V současném vzdělávacím systému se mnoho školních ředitelů potýká s nedostatkem financí pro zajištění běžného provozu. Podle nedávné ankety školských odborů mezi pěti tisíci školami se zhruba třetina škol musela zbavit alespoň jednoho nepedagogického pracovníka, a to kvůli finančním omezením.Tato situace se odráží i v příběhu ředitelky Mateřské školy Hlubočepy v Praze, Lenky Bohuslavové, která se snažila najmout uklízečku na plný úvazek. Kvůli novým kritériím pro financování však nemohla nabídnout celý úvazek, což vyústilo v to, že se uchazečka o práci rozhodla přijmout jinou nabídku.

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Kontroverzní vyjádření a chování Pavla Novotného, starosty Řeporyjí, který se dostal do centra pozornosti veřejnosti i své politické strany, ODS, kvůli svým nedávným prohlášením na sociálních sítích. Navzdory svému slibu, že v případě vyhození ze strany nebude užívat vulgarismy, Novotný své chování nezměnil a veřejně zaútočil na svého stranického kolegu Jana Zahradila, což vyvolalo další vlnu kritiky.Pavel Novotný, známý svým nekonvenčním přístupem k politice, vyjádřil na sociální síti X své pocity ohledně možného vyhození ze strany: „23 let manželství. Krize byly. Jestli mě teď vyhodí, nebudu do strany kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Je to akce Jana Zahradila a téhle zm*dské kliky.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.