Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

7362
Sdílejte

Představujeme vám skvělý trik, jak upéct vepřovou krkovičku tak, aby zůstala lahodná a šťavnatá.

Vepřové maso je jedním z oblíbených jídel například na rodinných setkáních.

Potřebujeme:
5 plátků vepřové krkovičky

5-6 velkých stroužků česneku

rostlinný olej

100 ml vody

sůl

mletý pepř

pepř podle chuti

Příloha:

Brambory

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články