Recept na suflé se třemi druhy sýra – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou

1506
Sdílejte

Sýrové suflé – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou. Nadýchanému těstu dodávají chuť tři druhy sýra – švýcarský sýr (ementál), čedar a parmazán.

Můžete si ho připravit ve velké formě na suflé, nebo v malých zapékacích miskách, jako individuální porce.

Ingredience na 4 porce:

40 g oleje
40 g hladké mouky,
240 ml mléka,
1 čajová lžička Dijonské hořčice,
1/2 čajové lžičky soli,
1/4 čajové lžičky mleté ​​sladké papriky,
čerstvě namletý pepř (množství podle chuti),
4 velká vajíčka,
50 g strouhaného švýcarského sýra (ementálu),
50 g strouhaného čedaru,
25 g strouhaného parmazánu,
máslo a jemná strouhanka na vysypání zapékacích misek,
strouhaný parmazán na posypání (můžete ho vynechat).

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články