Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice v slzách

Během koncertu v Plzni, který se konal 1. května, Leoš Mareš ve věku 48 let překvapil své publikum promítáním videa ze své svatby s Monikou na velkém plátně. Toto video s exkluzivními záběry z jejich soukromí bylo doprovázeno písní nazvanou „Slib“. Emoce přítomných dosáhly vrcholu, když se nejen diváci, ale i samotný Leoš dojali k slzám.Ve videu Leoš pronáší své svatební sliby, ve kterých zmiňuje: „Dali jsme si slib před oltářem v kostele, slib je slib a nebyly to jen tři slova, chtěl bych je teď říkat pořád dokola.

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Juraj Kukura, oblíbený slovenský herec ve věku 77 let, nedávno vyvolal obavy mezi svými příznivci a blízkými, když bylo oznámeno, že je hospitalizován na onkologickém oddělení jedné z bratislavských nemocnic. Podle informací zveřejněných slovenským webem pluska.sk, herec zůstává v nemocnici na samostatném pokoji, avšak během pobytu se občas setkává s ostatními pacienty na chodbách, kteří ho bez problémů poznají. I přes svůj současný zdravotní stav se Kukura nesnaží vyhýbat kontaktu s lidmi a není uzavřený.

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Podnikatel Roman Janoušek, který byl v minulosti odsouzen za vážnou dopravní nehodu, ve které ujel z místa nehody, se před dvěma lety dočkal podmíněného propuštění z vězení. Během svého trestu opakovaně poukazoval na své zdravotní problémy, které měly bránit jeho dalšímu věznění, což zahrnovalo i nutnost používání francouzských holí a dohled třetí osoby.Podle lékařských posudků by se měl při chůzi opírat o francouzské hole, zároveň údajně potřebuje dohled třetí osoby, popsaly už v minulosti Seznam Zprávy.Zdá se však, že se Janouškova kondice zlepšila.

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Vláda České republiky připravuje změnu v zákoníku práce, která by měla umožnit zaměstnancům větší flexibilitu v určování své pracovní doby. Pro pracovníky to zní jako pohádka, pro zaměstnavatele jako horor: novela zákoníku práce počítá s možností, že by si zaměstnanec sám rozvrhoval pracovní dobu na pracovišti.„Na pracoviště zaměstnavatele by pracovník docházel zcela podle svých potřeb,“ uvedla novinku na semináři ve Sněmovně Dana Roučková, vrchní ředitelka Ministerstva práce a sociálních věcí, která má na starosti sekci legislativy.Zaměstnavatel musí souhlasit.

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Zmrzlinu si můžeme vychutnat na dřívku či v kornoutku. Anebo můžeme zajít dál a udělat z ní ingredienci v báječném dezertu. 
Ingredience:
  • Rozměr 17×17 cm
  • zmrzlina (dle Vašeho výběru) 500g
  • sušenky (čokoládové) 200g
  • máslo 50-70 g
  • mandle nebo lískové ořechy podle chuti
Na polevu
  • čokoláda (horká) 100 g
  • kondenzované mléko 100 g
  • cukr 1 polévková lžíce.
  • vanilkový cukr 1 lžička.
  • máslo 1 lžička

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Petr Janda, ikonický český zpěvák a kytarista skupiny Olympic, nedávno oslavil své dvaaosmdesáté narozeniny. Oslava byla o to významnější, že mezi mnoha dary, které přijal, byl jeden zvlášť výjimečný – dokumentární film nazvaný „Django“, který pro něj natočila režisérka a kameramanka Olga Malířová Špátová. Film dostal svůj název podle přezdívky, kterou Janda získal během turné v roce 1968 ve Francii, kdy mu Francouz zkomolil jeho jméno na Django.Film „Django“ není obyčejným životopisem; je to spíše intimní pohled do Jandova života, který zahrnuje jeho dětství, rodinný život, hudební kariéru i osobní zážitky.

Anička Slováčková se otevřeně vyjádřila k průběhu své léčby rakoviny : Pro všechny má dobrou zprávu

Anička Slováčková se otevřeně vyjádřila k průběhu své léčby rakoviny a má pro své příznivce povzbudivé zprávy. V nedávném rozhovoru sdělila, že poslední výsledky vyšetření jsou nadějné a vše směřuje správným směrem. „Léčba pokračuje poměrně úspěšně. Nějaké větší vyšetření jsem měla před měsícem a teď mě čeká znova. Tak uvidíme, jestli je to pořád tak úspěšné, jako to bylo teď,“ svěřila se Slováčková.Zpěvačka podrobně popisuje, jaké obtíže léčba s sebou přináší.

Simona Postlerová to neměla v životě lehké : Životní lásku jí vzala rakovina a na vážně nemocného syna zůstala sama

Simona Postlerová, významná osobnost českého divadelního a dabingového světa, svým talentem oslovila mnoho fanoušků po celé zemi. Jejím hlasem promlouvala Audrey Hepburn, Monica Bellucci či Emma Thompson. Její umělecká cesta začala na slavné scéně Národního divadla v Praze, kde nejenže rozvíjela svou hereckou kariéru, ale také potkala muže svého života, kytaristu Zdeňka Hráška. Po svatbě v roce 1991 se jejich rodina rozrostla o dceru Janu Magdalenu a o dva roky později o syna Damiána.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.