Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1666
Sdílejte

Vánoční kapr je tradiční zdroj masa pro přípravu štědrovečerních pokrmů.Při smažení kapra na pánvi vzniká nepříjemný zápach, který ne každý snese.

Abychom mu zabránili, stačí vyměnit pánev za troubu.

Mezi takto připraveným kaprem a smaženým nepocítíte rozdíl v chuti ani ve struktuře.

Smažený kapr je vánoční klasika, ale není bez nevýhod.

Při smažení ryba vydává intenzivní aroma, které některé lidi dráždí.

Kromě toho použití velkého množství oleje ovlivňuje trávení jídla.

Chcete-li se vyhnout nevýhodám, upečte kapra v troubě.

Pokud trouba nemá konvenční funkci, nastavte teplotu na cca 180°C.

Při zapnuté funkci horkého vzduchu může být teplota 160 °C.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články