Prošlé maso v KFC i v ČR?! Podvody s trvanlivostí?! Porušení postupů bychom odhalili, odmítá KFC

334
Sdílejte

V poslední době se objevila znepokojivá zpráva týkající se řetězce rychlého občerstvení KFC v České republice. Investigativní novinář Jan Tuna zveřejnil reportáž, která naznačuje, že v jedné z poboček KFC v Jablonci nad Nisou dochází k manipulaci s daty spotřeby kuřecího masa. Podle zdroje, který Tuna cituje, se v této pobočce údajně přelepují etikety s daty spotřeby, aby se prodloužila trvanlivost masa, které by jinak bylo považováno za prošlé. Tento zdroj, Jiří H., který tvrdí, že pracoval jako kuchař v dané pobočce, popisuje, jak se údajně s masem manipuluje. Podle jeho slov se každé úterý a pátek dodává čerstvé maso, ale pokud nějaké zůstane po datu spotřeby, etikety se přelepí novými daty, aby se zdálo, že je maso stále čerstvé. Tato praxe by měla zůstat skrytá i při případných kontrolách.

Kam dál?

Česko dostalo úkol. Máme začít ve školách učit děti slovensky

Šokující zpověď psychologa : Puberťáci nemají soucit a nenávidí rodiče. Mění se jim mozek

Školní vzpoura na Frýdecko-Místecku: Děti kopaly do dveří ředitelny, vedení muselo zavolat policii

Matka vyhodila dvě malé dcerky na ulici. Řekla jim, ať se o sebe postarají samy a doma vyměnila zámky

Zákaz spalovacích motorů v roce 2035 padá: Bruselu došla trpělivost, rozhodl dopis z Berlína

Další články