Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

710
Sdílejte

Hlavním tajemstvím jejich popularity je jednoduchost. Připravte si chutné, zdravé a pestré saláty z červené řepy, které se hodí ke každému ročnímu období.

  1. Salát z červené řepy s čerstvou mrkví.
    Tento svěží a jednoduchý salát je výborný jako příloha nebo lehká večeře. Příprava je rychlá a zvládnete ji za pár minut – zvláště pokud máte řepu předem uvařenou nebo upečenou.

Tip: Řepu můžete také upéct – zachová si tak více šťavnatosti a chuti. Jednoduše ji omyjte, zabalte do alobalu a pečte při 160 °C asi 30 minut, dokud nezměkne.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články