Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

523
Sdílejte

Hlavním tajemstvím jejich popularity je jednoduchost. Připravte si chutné, zdravé a pestré saláty z červené řepy, které se hodí ke každému ročnímu období.

  1. Salát z červené řepy s čerstvou mrkví.
    Tento svěží a jednoduchý salát je výborný jako příloha nebo lehká večeře. Příprava je rychlá a zvládnete ji za pár minut – zvláště pokud máte řepu předem uvařenou nebo upečenou.

Tip: Řepu můžete také upéct – zachová si tak více šťavnatosti a chuti. Jednoduše ji omyjte, zabalte do alobalu a pečte při 160 °C asi 30 minut, dokud nezměkne.

Kam dál?

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Další články