Vaječné řízky byly kdysi běžným jídlem, ale dnes si je už jen málokdo pamatuje. Při hledání nápadu na bezmasou večeři naleznete stovky receptů na zeleninové řízky.Mezitím jsou ty vyrobeny z vařených vajec mnohem chutnější a stejně zdravé. Připravte je na rodinnou večeři, abyste se na chvíli vrátili v čase – do mládí vašich rodičů a prarodičů.Kdoví, možná se stanou trvalou součástí domácího repertoáru 🙂Vaječné řízky jsou připomínkou jednoduchosti a zdravotních výhod tradiční kuchyně. Jsou nenáročné na přípravu a zaujmou svojí všestranností.Mohou být hlavní složkou večeře nebo doplňkem sendviče. Jsou výživná a zdravá – vařená vejce jsou bohatá na vitamíny a dobré mastné kyseliny.
Kam dál?
- Bramborový nákyp plněný šunkou a sýrem: Výborný oběd z jedné mísy, který si všichni pochvalují !
- Fantastický sušenkový koláč „Twix“, který se rozplývá na jazyku: Žádná trouba, jednoduchá a rychlá příprava !
- Křehké medové kolečka s marmeládou.Tento RECEPT dělám na Vánoce spoustu let, fantastická chuť a dlouho vydrží !
- Kokosovo rumová roláda připravená za 10 minut. Nepečená sladká dobrota