Vaječné řízky byly kdysi běžným jídlem, ale dnes si je už jen málokdo pamatuje. Při hledání nápadu na bezmasou večeři naleznete stovky receptů na zeleninové řízky.Mezitím jsou ty vyrobeny z vařených vajec mnohem chutnější a stejně zdravé. Připravte je na rodinnou večeři, abyste se na chvíli vrátili v čase – do mládí vašich rodičů a prarodičů.Kdoví, možná se stanou trvalou součástí domácího repertoáru 🙂Vaječné řízky jsou připomínkou jednoduchosti a zdravotních výhod tradiční kuchyně. Jsou nenáročné na přípravu a zaujmou svojí všestranností.Mohou být hlavní složkou večeře nebo doplňkem sendviče. Jsou výživná a zdravá – vařená vejce jsou bohatá na vitamíny a dobré mastné kyseliny.
Kam dál?
- Když mám doma 2 pláty listového těsta a mám chvíli čas, připravím tento rychlý koláč a všichni se ho pak nedokážou dojíst !
- Luxusní, nepečený koláč se spoustou ovoce: Nic lepšího neznám!
- Letní těstovinový salát s tuňákem a zelenými fazolkami
- Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!