9 věcí, které byste v kuchyni nikdy neměli dělat: Jak se vyhnout chybám, které mohou ohrozit vaše zdraví. Stejný nůž na maso i zeleninu, horké jídlo v plastu a další neřesti

535
Sdílejte

Kuchyně je srdcem domova, kde se připravují pokrmy pro celou rodinu, přátele i děti. Aby však jídlo bylo nejen chutné, ale také bezpečné, je nutné dodržovat určitá pravidla hygieny a bezpečnosti. I drobné chyby při manipulaci s potravinami mohou vést k vážným zdravotním problémům. Zde je podrobnější pohled na devět nejčastějších chyb, kterým byste se měli v kuchyni vyhnout.

  1. Nepořádek na kuchyňské lince
    Přeplněná kuchyňská linka, na které se hromadí špinavé nádobí, kořenky, kuchařky, klíče nebo jiné drobnosti, není jen estetickým problémem. Tento chaos omezuje prostor pro přípravu jídla, což může vést k tomu, že syrové potraviny přijdou do kontaktu s hotovými pokrmy.

Kam dál?

Umírání za zdmi nemocnic, kde se z lidských bytostí stávají pacienti, čísla a diagnózy. Proč neumíme říct sbohem a co to dělá s naší duší

Občanské poradny zažívají nápor lidí : Přibývá těch, kteří nezvládají splácet životní náklady a dluhy

Proč zmrazit chléb? Zlepšuje trávení a snižuje krevní cukr

4 typy žen, které přitahují psychopaty. Nepatříte mezi ně?

Podle vědců dokáže lidské tělo vnímat příchod smrti díky čichu. Nos dobře ví, kdy se blíží konec

Další články