9 věcí, které byste v kuchyni nikdy neměli dělat: Jak se vyhnout chybám, které mohou ohrozit vaše zdraví. Stejný nůž na maso i zeleninu, horké jídlo v plastu a další neřesti

577
Sdílejte

Kuchyně je srdcem domova, kde se připravují pokrmy pro celou rodinu, přátele i děti. Aby však jídlo bylo nejen chutné, ale také bezpečné, je nutné dodržovat určitá pravidla hygieny a bezpečnosti. I drobné chyby při manipulaci s potravinami mohou vést k vážným zdravotním problémům. Zde je podrobnější pohled na devět nejčastějších chyb, kterým byste se měli v kuchyni vyhnout.

  1. Nepořádek na kuchyňské lince
    Přeplněná kuchyňská linka, na které se hromadí špinavé nádobí, kořenky, kuchařky, klíče nebo jiné drobnosti, není jen estetickým problémem. Tento chaos omezuje prostor pro přípravu jídla, což může vést k tomu, že syrové potraviny přijdou do kontaktu s hotovými pokrmy.

Kam dál?

Česko dostalo úkol. Máme začít ve školách učit děti slovensky

Šokující zpověď psychologa : Puberťáci nemají soucit a nenávidí rodiče. Mění se jim mozek

Školní vzpoura na Frýdecko-Místecku: Děti kopaly do dveří ředitelny, vedení muselo zavolat policii

Matka vyhodila dvě malé dcerky na ulici. Řekla jim, ať se o sebe postarají samy a doma vyměnila zámky

Zákaz spalovacích motorů v roce 2035 padá: Bruselu došla trpělivost, rozhodl dopis z Berlína

Další články