9 věcí, které byste v kuchyni nikdy neměli dělat: Jak se vyhnout chybám, které mohou ohrozit vaše zdraví. Stejný nůž na maso i zeleninu, horké jídlo v plastu a další neřesti

424
Sdílejte

Kuchyně je srdcem domova, kde se připravují pokrmy pro celou rodinu, přátele i děti. Aby však jídlo bylo nejen chutné, ale také bezpečné, je nutné dodržovat určitá pravidla hygieny a bezpečnosti. I drobné chyby při manipulaci s potravinami mohou vést k vážným zdravotním problémům. Zde je podrobnější pohled na devět nejčastějších chyb, kterým byste se měli v kuchyni vyhnout.

  1. Nepořádek na kuchyňské lince
    Přeplněná kuchyňská linka, na které se hromadí špinavé nádobí, kořenky, kuchařky, klíče nebo jiné drobnosti, není jen estetickým problémem. Tento chaos omezuje prostor pro přípravu jídla, což může vést k tomu, že syrové potraviny přijdou do kontaktu s hotovými pokrmy.

Kam dál?

Cesta na vlastní svatbu skončila neštěstím. Muž havaroval a na místě zemřel, bylo mu teprve 45

Dvě lekce, které se musíte naučit pro úspěšné manželství: Jak vytvořit pevný a šťastný vztah

Rodina malé Madlenky dostala další pozitivní zprávy : Máme „nouzového dárce“, hledání ale nekončí, říká lékařka

Muž na Bulovce s možnou nebezpečnou nákazou je stabilizovaný. Američan pobýval v oblasti afrického Konga

Fyzické tresty používá třetina rodičů. Má je zakázat zákon : Čas na jeho schválení se rychle krátí

Další články