Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

1448
Sdílejte

Pokud přemýšlíte, co podávat k vánoční kachně nebo jinému pečenému masu, dám vám tip. Toto je moje klasika pro speciální příležitosti a vše, co potřebujete, jsou dvě zeleniny a pár přídavků.Červené zelí je zelenina, která se v zimě pravidelně objevuje v polských kuchyních jako alternativa k bílé odrůdě, zejména ve formě salátů.Křupavé zelí, sladká mrkev a lahodný jednoduchý jogurtový dresink je můj návrh, na který nakupuji suroviny předem. Zejména proto, že je to jedna z nejzdravějších zelenin v období bez dobrých rajčat a okurek.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články