Pokud přemýšlíte, co podávat k vánoční kachně nebo jinému pečenému masu, dám vám tip. Toto je moje klasika pro speciální příležitosti a vše, co potřebujete, jsou dvě zeleniny a pár přídavků.Červené zelí je zelenina, která se v zimě pravidelně objevuje v polských kuchyních jako alternativa k bílé odrůdě, zejména ve formě salátů.Křupavé zelí, sladká mrkev a lahodný jednoduchý jogurtový dresink je můj návrh, na který nakupuji suroviny předem. Zejména proto, že je to jedna z nejzdravějších zelenin v období bez dobrých rajčat a okurek.
Kam dál?
- Vynikající recept na cuketovou pomazánku: Perfektní ke grilovačkám !
- Zázračný chlebík z pánve: Tak vynikající, že ho dělám i třikrát týdně – zamícháte a za pár minut voní !
- Fantastická bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!
- Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!