Pokud přemýšlíte, co podávat k vánoční kachně nebo jinému pečenému masu, dám vám tip. Toto je moje klasika pro speciální příležitosti a vše, co potřebujete, jsou dvě zeleniny a pár přídavků.Červené zelí je zelenina, která se v zimě pravidelně objevuje v polských kuchyních jako alternativa k bílé odrůdě, zejména ve formě salátů.Křupavé zelí, sladká mrkev a lahodný jednoduchý jogurtový dresink je můj návrh, na který nakupuji suroviny předem. Zejména proto, že je to jedna z nejzdravějších zelenin v období bez dobrých rajčat a okurek.
Kam dál?
- RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!
- Kefírové langoše – nadýchané těsto, které vydrží v chladničce několik dní
- Neuvěřitelně lahodné masíčko z trouby: Z vepřového karé nedělejte jen řízky a místo nich vyzkoušejte tento skvělý recept !
- 3 TOP krémy na zákusky a dorty: Pozvednou vaše dezerty na vyšší úroveň a budou chutnat lépe než z cukrárny!








