Pokud přemýšlíte, co podávat k vánoční kachně nebo jinému pečenému masu, dám vám tip. Toto je moje klasika pro speciální příležitosti a vše, co potřebujete, jsou dvě zeleniny a pár přídavků.Červené zelí je zelenina, která se v zimě pravidelně objevuje v polských kuchyních jako alternativa k bílé odrůdě, zejména ve formě salátů.Křupavé zelí, sladká mrkev a lahodný jednoduchý jogurtový dresink je můj návrh, na který nakupuji suroviny předem. Zejména proto, že je to jedna z nejzdravějších zelenin v období bez dobrých rajčat a okurek.
Kam dál?
- Něco tak dobrého jste určitě ještě nejedli – palačinky se zelenou cibulkou a natvrdo vařenými vejci
- Jablečný koláč s ořechy a karamelem: Je to kombinace jednoduchosti a bohaté chuti
- Úžasný koláč s jablky a sněhovou pěnou: Neodoláte mu !
- Vzala cuketu a naplnila ji špenátem. Hodila to do trouby a za 10 minut servírovala oběd, jaký si nedáte ani v té nejdražší restauraci!