Pokud přemýšlíte, co podávat k vánoční kachně nebo jinému pečenému masu, dám vám tip. Toto je moje klasika pro speciální příležitosti a vše, co potřebujete, jsou dvě zeleniny a pár přídavků.Červené zelí je zelenina, která se v zimě pravidelně objevuje v polských kuchyních jako alternativa k bílé odrůdě, zejména ve formě salátů.Křupavé zelí, sladká mrkev a lahodný jednoduchý jogurtový dresink je můj návrh, na který nakupuji suroviny předem. Zejména proto, že je to jedna z nejzdravějších zelenin v období bez dobrých rajčat a okurek.
Kam dál?
- Chutný pekáč s mletým masem a zelím: Tento recept je vždy dobrý nápad a všichni si ho budou pochvalovat!
- EXTRA rychlé záviny BEZ droždí: Z kynutého už nepeču, toto těsto používám i na šneky, buchty a rohlíky !
- Rychlá a jednoduchá pochoutka na Vánoce, která doslova taje v ústech !
- Tvarohový koláč v křehkém těstíčku s broskvemi: Lahůdka ke kávičce !