Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

1165
Sdílejte

Pokud vás znepokojují rostoucí ceny másla, možná je čas zvážit jeho domácí výrobu. Překvapivě to není tak složité, jak by se mohlo zdát. Stačí vám pouze smetana, šlehač a asi 15 minut vašeho času. Výsledkem bude máslo s božskou chutí, které si zamilujete.V současné době, kdy ceny másla neustále rostou, se domácí výroba stává atraktivní alternativou. Máslo je nyní téměř o polovinu dražší než před rokem, což vyvolává tzv. „máslovou krizi“. Pokud plánujete pečení vánočního cukroví, možná byste měli zvážit i výrobu vlastního másla. Když se vám podaří najít smetanu za výhodnou cenu, můžete ušetřit a zároveň si užít čerstvé domácí máslo.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články