Pokud vás znepokojují rostoucí ceny másla, možná je čas zvážit jeho domácí výrobu. Překvapivě to není tak složité, jak by se mohlo zdát. Stačí vám pouze smetana, šlehač a asi 15 minut vašeho času. Výsledkem bude máslo s božskou chutí, které si zamilujete.V současné době, kdy ceny másla neustále rostou, se domácí výroba stává atraktivní alternativou. Máslo je nyní téměř o polovinu dražší než před rokem, což vyvolává tzv. „máslovou krizi“. Pokud plánujete pečení vánočního cukroví, možná byste měli zvážit i výrobu vlastního másla. Když se vám podaří najít smetanu za výhodnou cenu, můžete ušetřit a zároveň si užít čerstvé domácí máslo.
Kam dál?
- Jablečný koláč, který láme rekordy: Jen 1 listové těsto, jablka a 4 vejce – nejlepší a nejrychlejší koláč pod sluncem!
- Nesmrtelný recept na RETRO KRÉM do vánočního cukroví. Když se ho naučíte, dokážete připravovat mnohé varianty chutí a vůní
- Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !
- Karamelové Toffifee kostky. Jednoduché řezy, nikdo vám nebude věřit, že jste je nekoupili v cukrárně!