Aničce Slováčkové se dostalo výjimečné pocty, aby zazpívala hymny České republiky a USA při zahájení nové sezóny hokejové NHL. Jsme na ni pyšní !

13777
Sdílejte

Anička Slováčková, talentovaná zpěvačka a dcera známých českých osobností Felixe Slováčka a Dády Patrasové, získala mimořádnou poctu, když byla vybrána, aby zazpívala hymny České republiky a Spojených států amerických při zahájení nové sezóny hokejové NHL. Tato událost se konala v o2 Aréně a přitáhla pozornost nejen hokejových fanoušků, ale i celé české veřejnosti, která je na Aničku nesmírně pyšná.Anička, která je známá svou statečností v boji proti rakovině, se postavila na led s obrovským odhodláním a emocemi. Navzdory náročné léčbě, kterou podstupuje, si zachovává pozitivní přístup a neustále inspiruje své fanoušky.

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

Další články