Tento chlebík dělala moje babička a vydrží vám opravdu celý týden. Dělám ho už 20 let, doporučuji každému, kdo chce poctivé domácí pečivo.Dnes jsem si na tento recept vzpomněla, protože ho jedna paní vzpomínala ve skupině o vaření a proto jsem se rozhodla, napsat vám. Podle mě by se na takové recepty nemělo zapomenout, jsou vzácné a velmi dobré. 🙂
Kam dál?
- Letní koláč, který se až rozplývá v ústech. Neuvěřitelně chutný!
- Bublinkové langoše BEZ droždí: nenasáknou ani kapku oleje, jsou měkoučké a chutnají fantasticky !
- A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!
- Boží milosti : Tradiční sladké Velikonoční pečivo. Určitě vám zachutnají hned jak je ochutnáte !