Tento chlebík dělala moje babička a vydrží vám opravdu celý týden. Dělám ho už 20 let, doporučuji každému, kdo chce poctivé domácí pečivo.Dnes jsem si na tento recept vzpomněla, protože ho jedna paní vzpomínala ve skupině o vaření a proto jsem se rozhodla, napsat vám. Podle mě by se na takové recepty nemělo zapomenout, jsou vzácné a velmi dobré. 🙂
Kam dál?
- Fantastická pochoutka ze smetany a malinového želé! Jako by to dělal profík!
- Prudce žravé bramborové dukáty BEZ mouky a vajec: Nic, jen rozmačkané brambory a sýr – obyčejné placky už nikdo nechce !
- Nejlepší recept na falešné domácí Tiramisu: Když ho jednou ochutnáte, už jej nebudete dělat jinak
- Krém SNĚHURKA do jakýchkoliv dezertů: Ideální na zdobení, plnění i na sladké sklenice – žádná vejce, příprava na 5 minut !