Po dlouholetém bádání mezinárodní tým vědců z Ohio University v USA identifikoval potenciální příčinu stoupajícího počtu případů rakoviny tlustého střeva u osob mladších 50 let. Výzkum, o němž referoval britský deník Metro, odhalil, že kombinace nevhodné stravy bohaté na cukry a nadměrného růstu specifické bakterie zvané Fusobacteria v lidských střevech může být klíčovým faktorem. Nebezpečné jsou zejména diety a hubnoucí programy, které mají nízký obsah vlákniny.
Kam dál?
- Chodíváte spát s mokrou hlavou? Věřte, že už to nebudete dělat! Toto vám hrozí
- Ovoce, které proti kašli účinkuje až 5krát lépe než sirupy z lékárny
- První příznak RANNÍ MRTVICE, který se objevuje hned při vstávání z postele. Volejte sanitku!
- Za psychickými problémy mohou být i levné potraviny. Nejvíce vás překvapí jedna věc