Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Anička Slováčková (28) se již několikrát stala symbolem odolnosti a odvahy ve svém boji proti rakovině. Mladičká herečka a zpěvačka se rozhodla svůj těžký osud nezatajit a svým otevřeným přístupem nabídnout inspiraci a podporu mnoha lidem, kteří bojují s podobnými problémy. Od té doby, co se jí nemoc vrátila, Anička nic nezatajuje a se svými fanoušky sdílí prakticky každý aspekt svého každodenního života v boji s touto zákeřnou nemocí. Od chvíle, kdy si poprvé oholila hlavu, až po podrobný popis svých aktuálních pocitů.

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Business handshake on the background of two flags. Men handshake on the background of the Czech Republic and Ukraine flag. Support concept

Česká vláda se rozhodla navýšit rozpočet na humanitární dávku pro uprchlíky z válečné zóny Ukrajiny o 3,5 miliardy korun. Tento dodatek znamená, že celkový rozpočet na tyto dávky by letos mohl dosáhnout až 7,8 miliardy korun. Podle vyjádření ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky (KDU-ČSL) nebylo zpočátku jisté, zda dočasná ochrana bude prodloužena, a proto byla v loňském roce připravována finanční opatření jen na první čtvrtletí roku. Už tehdy se předpokládalo, že bude nutné navyšovat finanční prostředky na humanitární dávku.

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

V srdcích mnohých fanoušků českého filmu je jméno Tomáše Holého stále živé. Tento talentovaný herec, jenž se proslavil již jako dětská hvězda, měl před sebou zářivou budoucnost, která byla náhle a nešťastně přerušena.Příběh jeho života je o to smutnější, když se objevují svědectví o věštbě, která předpověděla jeho předčasný konec. Ota Kars, blízký přítel Tomáše Holého, se v rozhovoru pro magazín Téma rozpovídal o strašlivé předpovědi, která se týkala Holého osudu.

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Ve středečním díle populárního reality show Výměna manželek se diváci mohli setkat s nemalými problémy dvou rodin. Přestože tentokrát večer uběhl bez alkoholu, nechyběly špína, hmyz a vážné hádky, které se dostaly až na finálové posezení u jídelního stolu.Rodina Kristýny a Jiřího žije v menším pronajatém domě s dispozičním řešením 3+kk v Kolíně. Kristýně je 29 let, je na mateřské dovolené, ale přivydělává si prací v casinu. Jejím partnerem je Jiří, kterému je 22 let a pracuje jako údržbář v chemické továrně. Mají spolu dvouletou dceru Valerii. Rodinu do pořadu přihlásila Kristýna, která chtěla rozbít rutinu života.

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Kamil Bartošek, známý pod pseudonymem Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Tentokrát se o to postaral svým okázalým příjezdem ve žlutém luxusním voze Lamborghini, čímž upoutal pozornost nejen místních, ale i policie. Incident, který se odehrál ve středu.Policisté Kazmu zastavili a udělili mu pokutu, což ho však nijak nerozhodilo. Naopak, celá situace ho nesmírně pobavila a nepřestával se smát. Kolem jeho Lamborghini se okamžitě sešla skupina lidí, kteří si celebritu fotili a natáčeli.

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Na italském ostrově Stromboli došlo k silné erupci sopky, která vypustila do ovzduší hustý černý dým a začala chrlit lávu, jež nyní teče přímo do moře. Podle informací italských médií je celý ostrov zahalen do temného kouře. Tento vulkán, jenž sdílí svůj název s ostrovem ležícím na sever od Sicílie a západně od pevninské Itálie, vykázal sopečnou činnost naposledy přibližně před pěti lety.Současná erupce se odehrála v průběhu několika posledních hodin, přičemž lávové proudy proudí až do pobřežních vod.

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herečka Shannen Dohertyová, známá svou rolí Brendy Walshové ze seriálu Beverly Hills 90210, se nedávno otevřeně podělila o svůj boj s rakovinou v podcastu Let’s Be Clear. Herečka odhalila, že znovu podstupuje chemoterapii, ale poprvé po dlouhé době cítí naději.Shannen Dohertyová popisuje svůj boj velmi autenticky a upřímně. Přiznala, že myslela, že je vše v pořádku, ale musela se znovu postavit před realitu chemoterapie. „Je to skutečně těžké. Představa, že bych měla tímto projít znovu, mě zcela zničila,“ svěřila se v podcastu.

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Narozeniny 3. července oslavil ve stínu těchto potíží, které ho donutily ukončit bohatou divadelní kariéru a zrušit plánované natáčení.Vlacha si diváci pamatují zejména z rolí v mnoha filmech, včetně legendární komedie Vesničko má, středisková, kde ztvárnil postavu Jaromíra. Po pravděpodobném ukončení divadelní kariéry se herec rozhodl věnovat se jen dabingu a menším filmovým rolím. Nyní ovšem zrušil natáčení nového filmu Tomáše Magnuska První hvězda, kde ho nahradil Stanislav Šárský.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.