Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Čeští sportovci se na Olympiádě v Paříži objeví ve výrazných národních barvách, které vzbudily značnou pozornost. Designér Jan Černý označil kolekci za „brutálně speciální“. Nejvýraznějším prvkem je plášť, který kombinuje tradiční český baloňák s francouzským trenčkotem. Na sociálních sítích se tento extravagantní kus oblečení stal terčem vášnivých diskuzí. Na filmovém festivalu v Karlových Varech však sklidila kolekce od českých celebrit příjemné ohlasy.

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Money at hand - under the mattress.

Marie Nováková z Jihlavska měla v březnu 2014 mrtvici, ale její stav neospravedlnil tak vysoké dávky a invalidní důchod, jaké nakonec získala díky zveličování svých zdravotních problémů. Tuto podvodnou činnost vykonávala ve spolupráci se svou dcerou Alenou, která se aktivně podílela na přesvědčování lékařů a úředníků o vážnosti matčina stavu. Společně obešly různé kontroly a dosáhly přiznání příspěvku na péči, invalidní důchodu a příspěvku na mobilitu, což jim dohromady vyneslo milion korun.

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Celer je opravdu „zázračná“ potravina, nad kterou mnoho lidí ohrnuje nos. Kromě vitamínů skupiny B (tyto vitamíny jsou důležité pro správnou funkci jater a střev či pro dobrý stav vlasů, nehtů či kůže), vitamínů C, A, K a E, draslíku, hořčíku, chromu, sodíku, vápníku, železa, zinku a jódu , obsahuje celer éterické oleje, které mu dodávají onu nezaměnitelné aroma a zdravotní účinky.Náš organismus (především sliznice) tyto oleje velmi ocení. Působí antibakteriálně a antimykoticky, dezinfikují trávicí trakt a zabíjejí infekce v ledvinách a močových cestách. Celer také napomáhá léčbě bolestí kloubů, snižuje krevní tlak a působí jako prevence proti žaludečním vředům.

Pokud se v létě chcete vyhnout štípancům, tak přestaňte jíst tyto potraviny. Ty nejvíce komáry přitahují

Samozřejmě, mnozí z nás si všimli, že komáry „upřednostňují“ někoho víc a jiného méně, a to souvisí s látkami, které se „nacházejí“ na povrchu naší pokožky.Komáři: Čemu se vyhnout, abyste se zbavili štípancůJakým potravinám se vyhnout, abyste „ušetřili“ štípance  :Komáři jsou nepříjemní společníci, zejména během teplých letních večerů. Existuje několik způsobů, jak snížit pravděpodobnost, že se na vás budou soustředit. Jedním z těchto způsobů je úprava naší stravy. Níže uvádíme podrobnější přehled o potravinách, kterým bychom se měli vyhnout, abychom minimalizovali přitahování komárů.

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Tony Duncan, obyvatel malebné vesničky Mardela Springs v americkém státě Maryland, žije se svou rodinou a milovanou fenkou Lunou, kterou před dvěma lety ztratil. Vesnička Mardela Springs, která je charakteristická svým klidem a přírodou, byla pro Lunu rájem. Tony a jeho rodina jí dovolovali pobíhat volně po okolí společně s jejím psím kamarádem Trooperem. Luna se vždy poslušně vracela domů z jejích výprav, až na jednu osudnou noc, kdy se už nevrátila.

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Pan František Etrich (70) si nikdy nepředstavoval, že roky práce na domě pro svou rodinu v horské obci Kořenov na Liberecku mohou během chvíle zničit plameny. Dům, kde s manželkou Ludmilou (70) vychovali dvě dcery a dva syny, se stal místem neštěstí. V domě stále žil jejich mentálně postižený syn Fanda (45) a mladší dcera Adéla (29). Ostatní děti s vnoučaty se pravidelně vracely domů na návštěvy. Před dvěma týdny se zde dokonce slavily sedmdesátiny paní Ludmily. 20. června však vše změnilo.

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Letní pauza mezi sezónami neznamená pro šampiony nic jiného než čas na oslavy a důležitá životní rozhodnutí. Po návratu z domácího mistrovství světa zažil další z členů vítězného týmu svůj velký den: David Tomášek (28) řekl své „ano“ své partnerce Adéle. A samozřejmě ani tentokrát nesměla chybět slavná trofej pro mistry světa!Kdyby jen výtvarník André Richard věděl, kam se jeho dílo v roce 2024 podívá! Vysoká šedesát centimetrů a vážící 10,5 kilogramu, trofej vyrobená z ebenového a bubingového dřeva, se směsí pravého zlata a stříbra na vrcholu, putovala po svatebních oslavách českých šampionů.

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Oblíbený seriál Ulice, který se vysílá na TV Nova, se po letní přestávce vrací na obrazovky a vstupuje do své dvacáté sezony. Tento rok bude pro diváky výjimečný díky několika významným návratům, včetně Terezy Brodské.Ulice se stala neodmyslitelnou součástí české televizní tvorby a její jubilejní sezona přinese nostalgii pro ty, kteří ji sledují od samého začátku. Do seriálu se vrací jedny z nejoblíbenějších postav: Bára Krausová, předtím známá jako Bára Jordánová, kterou znovu ztvární Tereza Brodská, a její dcera Tereza Kučerová v podání Patricie Pagáčové.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.