AKTUÁLNĚ : Velké neštěstí u Nových Zámků na jihu Slovenska. Rychlík z Prahy do Budapešti se srazil s autobusem, na místě jsou mrtví

Dnešní den se zapíše do historie tra*ickými událostmi na Slovensku, kde došlo k vážné nehodě mezi rychlíkem a autobusem. K neštěstí došlo v blízkosti města Nové Zámky, kde se rychlík směřující z Prahy střetl s autobusem na železničním přejezdu.Podle prvních informací došlo k neštěstí kolem osm ráno. Svědci popisují, že se autobus snažil přejet železniční trať, když se nečekaně objevil rychlík. Srážka byla nevyhnutelná a došlo k ní v plné rychlosti. Střet měl devastující následky, které si vyžádaly několik životů a mnoho zraněných.

Následky a záchranné akce

Místní záchranné složky okamžitě vyrazily na místo nehody. Na místě jsou hasiči, policisté i zdravotníci, kteří se snaží poskytovat první pomoc a vyprošťovat osoby uvězněné v troskách. Podle předběžných informací si nehoda vyžádala minimálně šest mrtvých a desítky zraněných, včetně několika ve vážném stavu.Na místo tra*édie byl povolán i krizový tým a ministerstvo dopravy zahájilo vyšetřování, aby zjistilo přesné příčiny nehody. Zatím se spekuluje o možné technické závadě na přejezdu nebo o lidské chybě.

Jedna z nejhorší Výměn manželek poslední doby spustila na sociálních sítích doslova poprask. Opilé přivítání, málo zubů, litry alkoholu i výhružky násilím

Kdo se díval na včerejší díl pořadu „Výměna manželek“, pravděpodobně nechápal, co se před jeho očima odehrává. Přemíra alkoholu a žena, která nezvládá ani jednoduché vaření, byly příliš i pro skalní fanoušky tohoto reality show. Ani druhá rodina nebyla bez svých problémů.První rodina, kterou jsme včera sledovali, pochází z malé vesnice Rudník. Marie (39) je recepční a obchodní zástupkyní, zatímco její manžel Lukáš (28) pracuje jako profesionální řidič. Společně mají dvanáctiletou dceru Karolínu. Marie má často pocit, že má doma dvě děti místo jednoho, protože Lukáš se rád napije a je často mimo.

Tragédie v lomu Kamenárka na Novojičínsku: 13letý chlapec se měl zabít kvůli lásce

Strašná událost zasáhla obyvatele Štramberku na Novojičínsku. Pár dní před koncem školního roku přišel v lomu Kamenárka o život třináctiletý chlapec. Podle místních obyvatel se rozhodl ukončit svůj život kvůli nešťastné lásce. Neštěstí se stalo ve čtvrtek 20. června, kdy záchranáři dorazili na místo  a zjistili, že chlapec již nevykazuje žádné známky života. „Hned po příjezdu jsme zahájili resuscitaci, ale bohužel bez úspěchu. Zranění byla smrtelná,“ popsal situaci mluvčí záchranářů Lukáš Humpl pro TN.cz. Na místo kromě pozemní jednotky dorazil i vrtulník, který byl nakonec nucen odletět prázdný.

Spor Hanychové s Dopitou kvůli dítěti : Řeší dalšího potomka. Další starostí pro ně je aktuální puberta jejich syna Kryšpína

Agáta Hanychová se nachází uprostřed sporu se svým partnerem Miroslavem Dopitou ohledně dalšího potomka. Společně již mají dvanáctiletého syna Kryšpína, ovšem Miroslav by rád, kdyby jejich rodina byla ještě větší. Agáta, která má kromě Kryšpína i dvě dcery z předchozích vztahů, však o dalším dítěti nechce ani slyšet, jak uvedla v podcastu Agáta a Ornella.Agáta Hanychová je hrdou maminkou tří dětí. Její primární starostí je syn Kryšpín, kterého má společně s Miroslavem Dopitou, se kterým se dala opět dohromady po letech odloučení.

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Při hledání dokonalého partnera se mnoho lidí obrací k astrologii a zvěrokruhu. I když je důležité si uvědomit, že kompatibilita mezi partnery závisí na mnoha různých faktorech, některé konkrétní kombinace znamení mohou přinést více problémů než jiné. Tady je pět párování, která podle astrologie mají největší pravděpodobnost konfliktů a nedorozumění.

Beran a Rak

Beran je známý svou energií, impulzivitou a touhou dosáhnout svých cílů. Rak je naproti tomu citlivý, emoční a potřebuje stabilitu a péči. Největší výzvu tohoto páru představuje rozdílný způsob, jakým vyjadřují své emoce. Přímý a často drsný přístup Berana může snadno zranit citlivého Raka. Naopak Rakova potřeba neustálého emočního zajištění může Berana omezovat a dusit. Kombinace těchto faktorů vede často k nedorozuměním a konfliktům.

Josef Kemr nezapomenutelný herec byl v soukromém životě poněkud svérázným a podivínským člověkem. Se smrtí počítal. O nemanželském synovi neřekl ani své životní lásce

Josef Kemr, nezapomenutelný herec známý z desítek komických a vážných filmových rolí, byl v soukromém životě poněkud svérázným a podivínským člověkem. Nahlédněme do jeho osobního života a podívejme se na některé zajímavé momenty.První manželkou Josefa Kemra byla herečka a divadelní režisérka Eva Fousková, která byla o jedenáct let starší než on. Jejich manželství trvalo až do její smrti v roce 1977. Poté se jako vdovec zamiloval do Mariky Skopalové, asistentky Národního divadla a sestry herce Svatopluka Skopala, která byla o dvacet let mladší. Marika přiznává, že Kemr mohl na první pohled působit zvláštně. „Byl velkým introvertem.

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Dva kanadští vědci obvinili tamní politiky z toho, že zastavili výzkum neznámé mozkové choroby, která se šíří v Novém Brunšviku. Tato nemoc má způsobovat ztrátu paměti, halucinace, osobnostní změny a svalovou atrofii. Onemocnět mělo již 340 lidí.Podle těchto vědců jim bylo zabráněno pokračovat ve výzkumu tajemné nemoci. Deník The Guardian uvádí, že neurovědec Samuel Weiss v uniklém e-mailu tvrdí, že vláda záměrně bránila v hledání odpovědí na původ nemoci. Dále popisuje, že díky nemoci lidé přicházejí o paměť, trpí halucinacemi, mění se jejich osobnost a atrofují jim svaly.

Lucie Borhyová se pochlubila krásnou dcerou Lindou, která oslavila desáté narozeniny

Moderátorka Lucie Borhyová (46) své děti pečlivě chrání před veřejností, ale občas udělá výjimku a sdílí jejich fotky na sociální sítě. Tentokrát Borhyová u příležitosti desátých narozenin své dcery Lindy, kterou má s moderátorem Michalem Hrdličkou (35), přidala krásný snímek z bazénu. K fotografii připojila srdečné přání: „Krásné narozeniny, lásko moje! Přesně před deseti lety se mi narodila ta nejlepší holčička na světě. Láska, jakou mi přinesla do života, nepotřebuje žádná slova, je to pouto, které mluví srdcem.“

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.