Tenisová hvězda Petra Kvitová se stala maminkou. Společně s manželem Jiřím Vaňkem se jim narodil syn. Dostal krásné jméno

Tenisová hvězda Petra Kvitová se stala matkou. Společně s manželem Jiřím Vaňkem se jim narodil syn, kterého pojmenovali Petr. Tento šťastný okamžik Petra Kvitová sdílela na svém Instagramovém profilu a pochlubila se radostnou novinkou se svými sledujícími.V reakci na tuto zprávu začaly přicházet gratulace ze všech stran. Mezi prvními gratulantkami byla i švýcarská tenistka Belinda Bencicová, která napsala pod příspěvek tři srdíčka. Sama se maminkou stala v dubnu tohoto roku.Petra Kvitová je známou českou tenistkou, dvojnásobnou vítězkou Wimbledonu, což z ní činí jedinou českou hráčku s více než jedním vítězstvím na tomto prestižním turnaji.

Céčkománie zasáhla v osmdesátých letech snad každého. Patřili jste ke generaci, pro kterou byla céčka součástí života?

V osmdesátých letech se céčka stala opravdovým fenoménem, který zasáhl snad každého. Legendární plastová písmenka „C“ se stala symbolem této doby, což pouze podtrhla tehdejší popová ikona Michal David, když o nich nazpíval píseň. Překvapivě ale původním účelem céček nebylo zdobení dětí, nýbrž ozdoba na dívčích sukních.Pokud jste součástí generace, pro kterou byla céčka běžnou součástí života, určitě si vzpomenete na jejich enormní hodnotu. Děti z céček vytvářely různě dlouhé řetízky, nosily je jako náhrdelníky nebo náramky a hrály s nimi hry, jako například čáru. Tato sběratelská vášeň se rozšířila mezi generaci dětí té doby natolik, že mnozí stále uchovávají céčka jako vzpomínku na svá dětská léta.

Poslanci Jiří Carbol a Eliška Olšáková si pořídili nové byty, aniž by v předchozích letech uvedli své úspory v majetkových přiznáních. Kde na ně vzali, však nepřiznali

Poslanec Jiří Carbol z KDU-ČSL a poslankyně Eliška Olšáková z hnutí Starostové si loni koupili nové byty, jak uvádějí jejich majetková přiznání, do kterých nahlédly Seznam Zprávy. Carbol si s manželkou koupil byt ve Frýdku-Místku za 3,45 milionu korun a Olšáková s manželem zaplatili 3,5 milionu korun za byt ve Valašských Kloboukách.Oba poslanci tvrdí, že své nemovitosti financovali ze svých úspor. „Je to z našetřených peněz,“ uvedl Carbol s tím, že hypotéku ani půjčku v majetkovém přiznání neuvádí. Olšáková sdělila, že polovinu částky zaplatil její manžel a ona financovala svou část kromě měsíčních příjmů také z dluhopisů, které prodala za 300 tisíc korun.

Pojďme zavzpomínat na kočárky, ve kterých se vozila miminka za komunismu : Vanička, kukaň, osmipérák, barevná Liberta i kočár s okénky

Během socialismu si maminky mohly přát krásné a moderní kočárky, ale jejich možnosti byly mnohdy omezené. Připomeňme si, jak vypadaly kočárky, které vozily i Husákovy děti.Vítězný únor roku 1948 přinesl změny, které se promítly i do výroby dětských kočárků. Veškerá produkce se soustředila do mělnické firmy Liberta, která v 50. letech představila tzv. kukaně – nízké a široké kočárky. Následovaly populární osmipéráky s hranatým tvarem a od roku 1963 začal Mělník produkovat skládatelné vaničky.

Sylvester Stallone slaví 78. narozeniny. Až nyní si uvědomil, že v životě není nic důležitějšího, než milující rodina

Sylvester Stallone, muž mnoha talentů a profesí, dnes slaví své 78. narozeniny. I když se proslavil jako herec, scenárista a režisér a stal se jednou z nejvýznamnějších osobností Hollywoodu, jeho osobní život nebyl vždy tak sluncem zalitý. Jeho třetí manželství se několikrát ocitlo na hraně rozpadu, a to především kvůli jeho chybám.Drsný žebrák ze slavných filmů jako Rocky nebo Rambo působí neotřesitelně, avšak v dokumentu Sly (takto přezdívaný) odhalil, že jeho těžké dětství ho hluboce poznamenalo. Vyrůstal pouze s tvrdým otcem, který mu poskytoval jen minimum lásky, což se později projevilo ve Stalloneho problémech ve vztazích.

Zdravé opalování neexistuje, varuje Arenberger a upozorňuje na riziko rakoviny. Jak ošetřit spáleniny?

Nehledejte termín „zdravé opalování“, protože se nejedná o reálný koncept. Přesto můžeme udělat náš pobyt na slunci bezpečnějším, jak vysvětlil bývalý ministr zdravotnictví a odborník na kožní onemocnění Petr Arenberger v pořadu K Věci na CNN Prima NEWS. Pokud už dojde k tomu, že se spálíme, Arenberger doporučuje použít řecký jogurt na zklidnění pokožky a vyhnout se kořeněným jídlům, zejména z čínské nebo japonské kuchyně.

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Soudi Al Nadak, manželka dubajského milionáře Jamala, ztrácí přehled nad enormním množstvím peněz, které měsíčně dostává. Britka, která se po seznámení s Jamalem přestěhovala do Dubaje, ukázala na TikToku, kolik peněz od svého manžela dostává. Měsíčně dostává na běžné výdaje 445 tisíc korun. Pokud má narozeniny její manžel, tato částka se zdvojnásobí, zatímco při jejích narozeninách dostává až trojnásobek této sumy.Soudi má k dispozici 891 tisíc korun na nákupy luxusního oblečení od značek jako Chanel, Dior či Hermés, neboť ostatní značky se jejímu manželovi nezamlouvají.

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Ve čtvrtek došlo k dalšímu zatčení členů vyděračské skupiny, která způsobovala problémy rodině slavného bývalého závodního jezdce Formule 1 Michaela Schumachera. Tentokrát v Severním Porýní-Vestfálsku německá policie zatkla dalšího podezřelého, který patřil do stejné zločinecké organizace, jež vyhrožovala rodině Schumacher tím, že zveřejní citlivé fotografie týkající se jeho zdravotního stavu. Tato skupina chtěla za své mlčení neuvěřitelných 15 milionů eur.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.