Sprchovat se ráno nebo večer? Odborníci mají jasno. Jejich zjištění asi nikoho moc nepotěší

Debaty o tom, kdy je nejlepší se sprchovat, připomínají dlouholeté diskuze o tom, jak správně zavěsit toaletní papír. I když tato otázka netrápí lidstvo závažně, má schopnost rozdělit názory. Někteří lidé věří, že ranní sprcha je nejvhodnější, zatímco jiní si nedokážou představit den bez večerní sprchy. Stejně jako je tomu u toaletního papíru, kde se jedni přiklánějí k zavěšení s koncem směrem ke zdi, a druzí preferují jeho volnost směrem do prostoru.

Dovolená za socialismu: Největší cestovní kanceláří bylo ROH

Létání na dovolenou k moři se pro mnohé české rodiny stalo běžnou záležitostí, kterou absolvují i dvakrát ročně – během léta a zimy. Před třiceti pěti lety by však taková představa byla naprosto nereálná.

Současnost dovolených

Dnes jsou cestovní kanceláře přeplněné zájemci. Češi si oblíbili nejen Chorvatsko, ale čím dál častěji objevují i další destinace. Například na Balkáně nebo v Portugalsku se mohou najíst za ceny srovnatelné s těmi doma. Turecko je dalším oblíbeným cílem, kde za tříchodové menu pro dva zaplatíte kolem 1000 korun, což je o 300-400 korun méně než v Česku.

Veronika Žilková (62) byla třikrát vdaná. Všechny jsem musela živit, ani jeden nestál za to…řekla

Veronika Žilková (62) byla ve svém soukromém životě třikrát vdaná. Pokaždé její manželství skončilo rozvodem. Nedávno se tato populární herečka svěřila v podcastu své dcery Agáty Hanychové (39) s podrobnostmi o důvodech, proč ani jeden z jejích manželských vztahů nevydržel. „Daň za moji slávu jsou tři nepovedená manželství,“ posteskla si Žilková. Nyní ale už nějaký čas randí s kytaristou Josefem Holomáčem (64).Veronika Žilková je úspěšná herečka, hojně obsazovaná ve filmových a televizních rolích, která nikdy neměla nouzi o práci. V podcastu Agáta a Ornella však uvedla, že cena za její úspěch byla vysoká.

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologie nám často poskytuje lepší pochopení povahy a chování lidí okolo nás. Každé znamení zvěrokruhu má své silné stránky, avšak také slabiny. Některé z nich jsou známé svou spolehlivostí a loajalitou, zatímco jiná mohou mít sklony k nečestnému a manipulativnímu jednání. Pojďme se podívat na několik znamení, která jsou dle astrologie často vnímána jako největší podrazáci horoskopu.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci jsou známi svou dvojí povahou, která jim umožňuje snadno měnit postoje a názory. Tato vlastnost je často spojována s neupřímností a nedostatkem věrnosti. Blíženci jsou mistři manipulace a přetvářky, což jim umožňuje skrývat pravé úmysly a snadno získávat důvěru ostatních. Díky schopnosti rychle přepínat mezi různými rolemi a charaktery jsou schopni zneužít důvěru pro své vlastní účely.

VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Agresor bodl v Mostě dítě do krku : čtyřletý chlapec zemřel

Ve středu bylo v Ústeckém kraji rozhodnuto o vině Michala Pokuty, který byl odsouzen na 17 let vězení za usmrcení, pokus o ublížení na zdraví a výtržnictví. Trest souvisí s incidentem, který se odehrál v Mostě v květnu minulého roku, kdy čtyřleté dítě přišlo o život během konfliktu rodičů. Během sporu mezi biologickým otcem dítěte a matčiným partnerem, Michalem Pokutou, zaútočil Pokuta nožem. Cílil na otce, ale místo toho zasáhl dítě do krku. Před soudem vyjádřil lítost nad svým činem.

Česko se dnes rozloučilo se zpěvačkou Victorií (†40). Bílá rakev i květiny a přísné kontroly

Rodina a pozvaní přátelé se sešli na posledním rozloučení se zpěvačkou Victorií, která tra*icky zemřela. Vše se odehrálo po hádce s jejím manželem Davidem Thomasem Blythem, který ji zastřelil a následně spáchal sebevraždu. Rakev s jejími ostatky byla převezena z Turecka do České republiky před týdnem a pohřeb se uskutečnil v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně v Praze na Jiřího z Poděbrad od 11 hodin.Osudný incident se odehrál 11. června v jejich rodinné vile v Ankaře. Podle zpráv z tureckých médií se manželé pohádali, a David v návalu vzteku svou ženu zastřelil, pak obrátil zbraň proti sobě.

Helena Vondráčková oslavila své 77. narozeniny a současně si připomněla 60 let na české hudební scéně

Helena Vondráčková, která patří k nejslavnějším českým zpěvačkám, letos slaví hned dvě významná jubilejní výročí. V pondělí 24. června oslavila své 77. narozeniny a současně si připomněla 60 let na české hudební scéně. K této příležitosti uspořádala velkolepý koncert v pražské O2 aréně, která byla vyprodaná do posledního místa.Večer byl plný emocí a byl také důkazem, že Helena je stále v úžasné formě. Dvouhodinový program, který připravovala spolu s populárním moderátorem Leošem Marešem, nabídl pestrou paletu jejích největších hitů, které zpívala a tančila s energií a elánem, jaký by jí mohly závidět i mnohem mladší zpěvačky.

Úřad vlády pod vedením Petra Fialy nabobtnal : vzrostl počet zaměstnanců, o desítky milionů i náklady na platy

Pod vedením premiéra Petra Fialy (ODS) se počet zaměstnanců na Úřadu vlády zvýšil navzdory vládním proklamacím o snižování státních zaměstnanců. Od roku 2021 došlo k nárůstu počtu zaměstnanců na Úřadu vlády o skoro 15 procent, a to z původních 484 zaměstnanců na 551. S tím souvisí také zvýšení výdajů na platy, které loni přesáhly 402 milionů korun, což je oproti roku 2021 nárůst o 73 milionů.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.