Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Pan František Etrich (70) si nikdy nepředstavoval, že roky práce na domě pro svou rodinu v horské obci Kořenov na Liberecku mohou během chvíle zničit plameny. Dům, kde s manželkou Ludmilou (70) vychovali dvě dcery a dva syny, se stal místem neštěstí. V domě stále žil jejich mentálně postižený syn Fanda (45) a mladší dcera Adéla (29). Ostatní děti s vnoučaty se pravidelně vracely domů na návštěvy. Před dvěma týdny se zde dokonce slavily sedmdesátiny paní Ludmily. 20. června však vše změnilo.

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Letní pauza mezi sezónami neznamená pro šampiony nic jiného než čas na oslavy a důležitá životní rozhodnutí. Po návratu z domácího mistrovství světa zažil další z členů vítězného týmu svůj velký den: David Tomášek (28) řekl své „ano“ své partnerce Adéle. A samozřejmě ani tentokrát nesměla chybět slavná trofej pro mistry světa!Kdyby jen výtvarník André Richard věděl, kam se jeho dílo v roce 2024 podívá! Vysoká šedesát centimetrů a vážící 10,5 kilogramu, trofej vyrobená z ebenového a bubingového dřeva, se směsí pravého zlata a stříbra na vrcholu, putovala po svatebních oslavách českých šampionů.

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Oblíbený seriál Ulice, který se vysílá na TV Nova, se po letní přestávce vrací na obrazovky a vstupuje do své dvacáté sezony. Tento rok bude pro diváky výjimečný díky několika významným návratům, včetně Terezy Brodské.Ulice se stala neodmyslitelnou součástí české televizní tvorby a její jubilejní sezona přinese nostalgii pro ty, kteří ji sledují od samého začátku. Do seriálu se vrací jedny z nejoblíbenějších postav: Bára Krausová, předtím známá jako Bára Jordánová, kterou znovu ztvární Tereza Brodská, a její dcera Tereza Kučerová v podání Patricie Pagáčové.

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

Jiřina Bohdalová zabodovala na tanečním parketu během karlovarského festivalu. Tato třiadevadesátiletá herecká legenda předvedla své taneční umění za přítomnosti pohledného mladíka, což si rychle získalo pozornost všech přítomných. Simona Stašová (69) se pochlubila videozáznamem své maminky na sociálních sítích, kde Jiřina doslova zářila. Na snímku Bohdalová předvádí energické taneční kousky, které by svým elánem zastínily i mnohem mladší kolegyně.

Jiřina Bohdalová svým výkonem dokázala, že věk není žádnou překážkou. Ve vedrech sahajících až ke třiceti stupňům se pustila do tance s neznámým mládencem a ukázala, že je stále plná života a energie. Po krátké ukázce svých dovedností se s mladíkem rozloučila a elegantně opustila parket. Simona Stašová sdílela toto video se srdíčkem jako emotikonem na sociálních médiích.Není to poprvé, co Bohdalová svými tanečními kreacemi nadchla publikum. Již v roce 2022 na stejném festivalu tančila s hokejistou Davidem Pastrňákem, což také zaznamenala a sdílela její pyšná dcera.Fanoušci na sociálních sítích nešetří chválou na hereččino konto. Komentáře jako „Odpadla jsem. Jiřinka je neskutečná žena, moje nejoblíbenější paní herečka,“ od uživatelky Smrečky nebo „Tato žena, neskutečný obdiv a inspirace. Hodně zdraví,“ od Marie, ukazují, jak velký obdiv a úcta k ní panuje. Další fanoušci ji nazývají „nesmrtelnou tetou“ a prý má „energii na rozdávání“.Jiřina Bohdalová však nezůstala jen u tance. Svou energii ukázala i o víkendu, kdy se účastnila Big Board party v sobotu a slavnostního představení dokumentárního filmu Janžurka, o herečce Ivě Janžurové, v neděli. Na obou těchto akcích byla přítomna i redakce eXtra.cz, což jen dokazuje, jak nezapomenutelný dojem umí tato herecká legenda stále zanechat.

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Na Slovensku došlo k nešťastné události, když byla žačka deváté třídy v obci Parchovany v okrese Trebišov obviněna z účasti na sebevra*dě svého spolužáka. Údajně ho na konci roku 2023 povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy, což nakonec vedlo k jeho smrti v nemocnici.Televize Joj informovala, že státní zástupce z Košic nařídil policejnímu vyšetřovateli, aby v této věci vznesl obvinění. Incident měl takový průběh, že patnáctiletý Roman nejprve vylezl na střechu školy, a zatímco tam stál, jeho spolužáci ho vyzývali k tomu, aby skočil, a natáčeli si ho mobilními telefony. Obviněná dívka mezi nimi křičela výzvu „Romane, skoč!“.

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Na Kladensku došlo během víkendu k vážné tra*édii. V sobotu navečer v malé obci Třebusice, která se nachází jen pár kilometrů od Kladna, se v tamní hasičské nádrži utopil malý chlapec, přibližně tříletý.Policie byla okamžitě přivolána na místo události. Několik policejních hlídek z blízkého okolí dorazilo na místo, přičemž byl povolán i vrtulník letecké záchranné služby, jak potvrdila Michaela Richterová, mluvčí policie.

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Na letošním karlovarském festivalu se objevil i známý hokejista Jaromír Jágr (52) se svou přítelkyní Dominikou Branišovou (30). Dominika se již v sobotu objevila na jednom z významných večírků a oba pak společně večer zavítali na velkolepou party, jejíž vrcholem byl koncert rockového kytaristy Bryana Adamse.Dominika se na této akci skvěle bavila a tančila mezi ostatními hosty, zatímco Jaromír si užíval společnost svých fanoušků, kteří s ním chtěli fotit. Krátce před půlnocí se zamilovaný pár rozhodl opustit známou Big Board party, která každý rok přitahuje spoustu návštěvníků.

Branná výchova : Zažil ji každý, kdo v 70. a 80. letech chodil do školy. Masky na hlavě, igelitky na nohách a plno vtipů

Po listopadu 1989 zmizel z českých škol jeden z předmětů, který do té doby patřil ke stálým součástem výukového plánu – branná výchova. Vyvolává vzpomínky mnoha dnešních čtyřicátníků a padesátníků na školní léta strávená v 70. a 80. letech.Brannou výchovu absolvovaly všechny děti navštěvující školu v tomto období. Patřila k ní řada nácviků, jako byla práce s plynovými maskami, jejichž neodmyslitelnou součástí bylo vytírání gumy navlhčenou vatičkou v lihu. Dále se konaly branné soutěže jako Partyzánský samopal, kde se děti učily orientaci v přírodě, házely gumovými granáty a střílely ze vzduchovky.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.