Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Soudi Al Nadak, manželka dubajského milionáře Jamala, ztrácí přehled nad enormním množstvím peněz, které měsíčně dostává. Britka, která se po seznámení s Jamalem přestěhovala do Dubaje, ukázala na TikToku, kolik peněz od svého manžela dostává. Měsíčně dostává na běžné výdaje 445 tisíc korun. Pokud má narozeniny její manžel, tato částka se zdvojnásobí, zatímco při jejích narozeninách dostává až trojnásobek této sumy.Soudi má k dispozici 891 tisíc korun na nákupy luxusního oblečení od značek jako Chanel, Dior či Hermés, neboť ostatní značky se jejímu manželovi nezamlouvají.

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Ve čtvrtek došlo k dalšímu zatčení členů vyděračské skupiny, která způsobovala problémy rodině slavného bývalého závodního jezdce Formule 1 Michaela Schumachera. Tentokrát v Severním Porýní-Vestfálsku německá policie zatkla dalšího podezřelého, který patřil do stejné zločinecké organizace, jež vyhrožovala rodině Schumacher tím, že zveřejní citlivé fotografie týkající se jeho zdravotního stavu. Tato skupina chtěla za své mlčení neuvěřitelných 15 milionů eur.

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Pavla Tomicová prošla neuvěřitelnou proměnou, která ji proměnila z na první pohled unavené a životem zkoušené ženy v okouzlující a sebevědomou divu. Po rozpadu manželství se spekulovalo, že herečka prochází těžkým obdobím. Její vzhled byl často popisován jako „šedá myška“ – bez jiskry a života. To však už neplatí!Při své nedávné návštěvě Karlových Varů Tomicová všechny překvapila.

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Populární zpěvačka Ewa Farna (30) zažívá splnění svého velkého snu – byla vybrána jako předskokanka na dvou velkolepých koncertech slavného britského zpěváka Eda Sheerana (33) v Hradci Králové. „Tohle je šílené, ale je to pravda! Bude mi ctí být speciálním hostem na dvou vystoupeních Eda Sheerana, každé pro 50 tisíc lidí. Navíc jsme jedním z mála lokálních předskokanů, které si Ed pro své světové turné vybral,” sdílela s nadšením Ewa Farna. Aby podtrhla svou radost, dodala: „Jsem absolutně unešená a nesmírně vděčná.“

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

Na světlo se dostaly informace ohledně připravovaného koncertu zpěvačky Moniky Bagárové, který se měl konat k oslavě jejích 30. narozenin. Zpěvačka se nakonec rozhodla koncert zrušit, protože přípravy jí přestaly přinášet radost.Na sociálních sítích Monika napsala, že rozhodnutí zrušit koncert bylo výsledkem několika důležitých faktorů. Vyjádřila se, že jako člověk, který má emoce a je zranitelný, si přeje být upřímná sama k sobě i ostatním. Radost a vášeň, které obvykle do své práce vkládá, postupně z příprav na koncert mizely, až se úplně vytratily.

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Jon Landau, producent stojící za obrovskými filmovými úspěchy Titanic a Avatar, ve věku 63 let zemřel. Tento oscarový producent byl dlouhodobým spolupracovníkem režiséra Jamese Camerona a společně vytvořili tři z nejvýdělečnějších filmů v historii kinematografie.Rodina oznámila jeho úmrtí v sobotu, aniž by uvedla konkrétní příčinu. Tuto informaci přinesla agentura Associated Press.Landauva spolupráce s Cameronem přinesla tři nominace na Oscara, z nichž proměnili tu v roce 1997 za Titanic, který získal celkem jedenáct sošek, včetně té za nejlepší film.

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Paní Aneta, která se stará o devítiměsíční dcerku, hledá flexibilní práci, kterou by mohla vykonávat vedle mateřských povinností, ale na trhu je takových pozic málo. Tento problém trápí mnoho žen s malými dětmi, které touží po flexibilních pracovních podmínkách. Podle jednoho průzkumu by si 80 % matek přálo flexibilní úvazek, ale naráží na nedostatek těchto nabídek. Zaměstnavatelé často váhají nabídnout částečné úvazky kvůli zvýšené byrokracii, kterou to pro ně znamená.

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Už sedm let zpěvačka Lucie Bílá (58) září vedle svého partnera Radka Filipiho, který ji doprovází na každém kroku. Nyní tento svalnatý gentleman slaví své 41. narozeniny a známá zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku.„Lásko moje, všechno nejlepší k narozeninám. Miluji tě,“ napsala zpěvačka na své sociální síti. Na to jí Radek odpověděl rovněž veřejně: „To já miluji tebe, děkuji ti.“

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.