VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Na německé dálnici poblíž Berlína došlo k smrtelné nehodě, při které zahynuli všichni tři členové rodiny vracející se domů po oslavě otcových narozenin

Na německé dálnici A24 poblíž Berlína došlo k tra*ické nehodě, při které zahynuli všichni tři členové rodiny vracející se domů po oslavě otcových narozenin. Jedenašedesátiletý Michael, který řídil BMW, se vracel se svou sedmačtyřicetiletou manželkou Lianou a devatenáctiletou dcerou Emily. Celá rodina žila klidným životem na berlínském předměstí Špandava, kde byla dobře známá svým přátelským chováním a harmonickými rodinnými vztahy.Michael, který měl za sebou bohaté zkušenosti jako řidič autobusu, nabral osudný směr na dálnici A24 po radostné oslavě svých 59.

Tchýně Leoše Mareše (48) přiznala, že těžce bojovala s démonem alkoholu! Do práce si nosila placatky

Helena Harabinová (63), matka Moniky Marešové (43) a tchyně populárního moderátora Leoše Mareše (48), bojovala dlouhé roky se závislostí na alkoholu. Ve svém upřímném rozhovoru pro Hospodářské noviny odhalila, že problém s pitím začal již během jejích studií na vysoké škole, kdy se vdala a porodila dceru Moniku. „Tehdy jsem se považovala za kvartální alkoholičku, napila jsem se pořádně jednou za týden nebo měsíc a problém jsem si nepřipouštěla,“ vzpomíná Helena.

Herečka Anežka Rusevová (37) ze seriálu Ulice se proměnila k nepoznání. Zhubla 20 kilo!

Herečka Anežka Rusevová (37) ze seriálu Ulice se proměnila k nepoznání – zhubla úctyhodných 20 kilogramů a s každým dnem působí mladší a zářivější. Její rozhodnutí následovalo po dlouhém období, kdy byla obsazována do rolí obtloustlých postav, což ji nakonec přimělo ke změně. Člověk, který někdy bojoval s váhou, ví, jak náročné je si udržet dosažené výsledky a nepřibrat opět. Přestože Anežka už před nějakou dobou překvapila své fanoušky svou proměnou, neustala ve svém úsilí a je vidět, že pokračuje v úspěšném hubnutí.

Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

Astronomické léto 2024 začíná 20. června ve 22:51, kdy Slunce vstupuje do znamení Raka. Toto období je často označováno jako nejkrásnější v roce, plné výletů, dovolených a nových zážitků. Zajímá vás, co vás letošní léto čeká podle horoskopu? Podívejte se na naši předpověď a získejte menší náskok.

Beran (21. března – 19. dubna) Milí Berani, léto začnete plní energie a plánů. Je důležité se zaměřit na dokončení konkrétních úkolů, abyste nerozdělali příliš mnoho věcí najednou a žádná nezůstala dokončená. Dávejte pozor na sliby, které dáváte, aby vám nezpůsobily potíže. V srpnu buďte opatrní, pokud jde o zdraví, a věnujte zvýšenou pozornost sportování. Věnujte se všemu, co máte rádi, a léto si užijete na maximum.

Rakev s ostatky zpěvačky Victorie (†40) už byla vydána do Česka a rodina připravuje poslední rozloučení

Celé Česko šokovala tra*ická smrt populární zpěvačky Victorie (†40), která podle všeho zahynula rukou svého manžela Davida Thomase Blytha (†53) po prudké hádce. Tento smutný incident, který vyústil v zastřelení Victorie a následně v sebevra*du jejího manžela, se odehrál 11. června v jejich rodinné vile v turecké metropoli, Ankaře. Turecká média uvedla, že po hádce David sáhl po zbrani, kterou zastřelil svou ženu a poté namířil zbraň na sebe. Po této tra*ické události byla těla obou manželů odvezena k prohlídce do místního institutu soudního lékařství v Ankaře.

Pavel Vítek (61) měl obrovské štěstí v neštěstí ! Rychlá operace srdce! Na koncertě ho zachránil známý lékař

Pavel Vítek (61) prošel rychlou operací srdce a jeho život byl zachráněn díky zásahu známého lékaře. Na jednom z jeho koncertů byl přítomen i uznávaný kardiolog profesor Petr Neužil (62), který okamžitě zaznamenal, že se zpěvákovým srdcem není něco v pořádku. Tento zásah mu možná zachránil život.Vítek měl na akci „Anděl mezi zdravotníky“ v Rychnově nad Kněžnou vystupovat jako obvykle, ale osud tomu chtěl, že v publiku seděl primář kardiologie z Nemocnice Na Homolce.

Neštěstí v bulharském letovisku Primorsko. V moři se utopil Čech (†52)!

K nešťastné události došlo o víkendu v bulharském letovisku Primorsko, které je oblíbené mezi českými turisty. Na Severní pláži zde utonul 52letý turista z České republiky. Tuto informaci potvrdil mluvčí Ministerstva zahraničních věcí České republiky, Daniel Drake, s tím, že vzhledem k citlivosti případu nejsou poskytovány další podrobnosti o oběti.Podle zpráv bulharských médií je v oblasti, kde došlo k neštěstí, častý výskyt silných podvodních proudů. Vrchní plavčík z této oblasti, Petar Rusev, upozorňuje na nebezpečí spojené s koupáním v moři za nepříznivých podmínek.

Teenagerka Nikola (25) z Výměny manželek : Po piercingu jazyka následoval zánět mozku, kóma a epilepsie

Nikola, která byla v roce 2016 zdravou teenagerkou, se svou rodinou účastnila reality show Výměna manželek. Její život se radikálně změnil poté, co si nechala udělat piercing do jazyka. Tento piercing se však zanítil a způsobil zánět mozku, což vedlo k tomu, že Nikola skončila v komatu. Po probuzení z kómatu se její mentální úroveň vrátila na úroveň malého dítěte a začala trpět epilepsií.Tra*ická situace postihla nejen Nikolu, ale i její rodinu s dalšími třemi dětmi. Nikola bojovala o život dlouhých šest měsíců a lékaři jí dávali jen desetiprocentní šanci na přežití.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.