AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Na italském ostrově Stromboli došlo k silné erupci sopky, která vypustila do ovzduší hustý černý dým a začala chrlit lávu, jež nyní teče přímo do moře. Podle informací italských médií je celý ostrov zahalen do temného kouře. Tento vulkán, jenž sdílí svůj název s ostrovem ležícím na sever od Sicílie a západně od pevninské Itálie, vykázal sopečnou činnost naposledy přibližně před pěti lety.Současná erupce se odehrála v průběhu několika posledních hodin, přičemž lávové proudy proudí až do pobřežních vod.

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herečka Shannen Dohertyová, známá svou rolí Brendy Walshové ze seriálu Beverly Hills 90210, se nedávno otevřeně podělila o svůj boj s rakovinou v podcastu Let’s Be Clear. Herečka odhalila, že znovu podstupuje chemoterapii, ale poprvé po dlouhé době cítí naději.Shannen Dohertyová popisuje svůj boj velmi autenticky a upřímně. Přiznala, že myslela, že je vše v pořádku, ale musela se znovu postavit před realitu chemoterapie. „Je to skutečně těžké. Představa, že bych měla tímto projít znovu, mě zcela zničila,“ svěřila se v podcastu.

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Narozeniny 3. července oslavil ve stínu těchto potíží, které ho donutily ukončit bohatou divadelní kariéru a zrušit plánované natáčení.Vlacha si diváci pamatují zejména z rolí v mnoha filmech, včetně legendární komedie Vesničko má, středisková, kde ztvárnil postavu Jaromíra. Po pravděpodobném ukončení divadelní kariéry se herec rozhodl věnovat se jen dabingu a menším filmovým rolím. Nyní ovšem zrušil natáčení nového filmu Tomáše Magnuska První hvězda, kde ho nahradil Stanislav Šárský.

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Léto je v plném proudu a s ním přichází i měsíc červenec, kouzelný čas plný volna, dovolených a prázdnin. A co na vás čeká v oblasti lásky? Kdo bude prožívat dny plné vášně, kdo se může znovu zamilovat, kdo si bude vše malovat růžově a kdo by si měl dávat pozor na závislost ve vztahu? Podívejme se, co hvězdy přichystaly pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Beran – Hned na začátku července budete muset řešit své vztahy. Některé problémy se vám podaří vyřešit, i když ne všechny. Přesto se vám uleví, pokud budete otevřeně komunikovat a vyříkáte si všechny věci, které vás trápí.

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Tato zneklidňující událost se odehrála v Indonésii a lze ji označit za pořádnou noční můru. Mladý muž z ostrova Jáva si po roce vztahu s domnělou láskou konečně řekl své „ano“. Jenže pouhých dvanáct dní po svatbě vyšlo najevo, že jeho manželka není ženou, ale mužem. Navíc se ukázalo, že celé manželství bylo založeno na podvodu s cílem ukořistit jeho majetek.Jak to všechno začalo-V roce 2023 se šestadvacetiletý muž, známý pod přezdívkou AK, setkal online s jmenovkyní Adindou Kanzou. Od začátku vzájemně rezonovali a rychle se do sebe zamilovali.

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Objevte původ a popularitu tangu, různé ovocné příchutě, recepty na osvěžující nápoje, zdravotní benefity a trendy v oblasti nápojů. Buďte inspirativní s tangu v kuchyni!Pokud si chcete udělat domácí zmrzlinu, nemusíte používat drahou smetanu, Salko ani čerstvé ovoce. Hravě si vystačíte s mlékem, nápojem Tang a pár dalšími ingrediencemi.Ingredience:
  • ½ litru vody
  • 1 sáček prášku z tangové šťávy (příchuť dle vašeho výběru)
  • 1 plechovka kondenzovaného mléka
  • 1 krabička smetana ke šlehání
  • 1 lžička emulgátoru( Karobová guma)

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Čtyřicetiletá Marcela udělala osudové rozhodnutí, když se od rodičů vydala o autobus dříve. Toto rozhodnutí bylo fatální, protože autobus následně u Nových Zámků skončil v plamenech po srážce s mezinárodním expresem. Osm ze sedmi cestujících nemělo šanci na přežití a mezi mrtvými byla i Marcela, ačkoliv její totožnost musí ještě potvrdit test DNA.Marcela chtěla původně odjet pozdějším autobusem, ale její matka ji přesvědčila, že by se měla vrátit domů a odpočinout si. „Když šla na autobus, ještě mi řekla: ‚Dědo, potom ti ukážu fotky z té rozlučky ve škole,‘“ sdílel její otec poslední momenty s dcerou.

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Čeští sportovci se na Olympiádě v Paříži objeví ve výrazných národních barvách, které vzbudily značnou pozornost. Designér Jan Černý označil kolekci za „brutálně speciální“. Nejvýraznějším prvkem je plášť, který kombinuje tradiční český baloňák s francouzským trenčkotem. Na sociálních sítích se tento extravagantní kus oblečení stal terčem vášnivých diskuzí. Na filmovém festivalu v Karlových Varech však sklidila kolekce od českých celebrit příjemné ohlasy.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.