Dne 23. května přichází OHNIVÝ ÚPLNĚK ve Střelci. Co jste zaseli, to sklidíte

Dne 23. května 2024 v 15:52 nás čeká úplněk ve znamení Střelce. Tento jev začne dopoledne v 10:24 a bude trvat až do 25. května 17:36. Během této doby bude Slunce ve znamení Blíženců, spolu s Venuší a Jupiterem v Býku, zatímco Měsíc bude ve Střelci. Tyto konstelace budou podpořeny mocnými vlivy Pluta ve Vodnáři a Neptuna v Rybách.Náhoda neexistuje; vše, co nám vstupuje do života, má hlubší smysl, který nedokážeme pochopit, pokud nejsme osvíceni. Přijímejme události a situace, které se nám přihodí, protože Vesmír má plán, a tento plán nás může transformovat a rozvíjet naše tvůrčí schopnosti.

Jana Postlerová promluvila jaké byly skutečné důvody její nepřítomnosti na pohřbu dcery Simony

Když se jazyková lektorka Jana Postlerová dozvěděla, že její dcera, herečka a dabérka Simona Postlerová, zemřela v neděli 5. května, měla veliké potíže smutnou skutečnost přijmout. Proto se nezúčastnila pohřbu, který se konal v úterý 14. května v Divadle na Vinohradech. Nedávno se bývalá jazyková lektorka Jana Postlerová rozhodla původní důvod své nepřítomnosti na pohřbu více osvětlit.“Stále je to pro mě děsivá noční můra. Tvrdá realita pro mě momentálně neexistuje. Zda ji někdy přijmu, to opravdu nevím,“ sdělila Jana Postlerová.

Před čtrnácti lety odešel zpěvák Petr Muk : Pohřben byl podle židovského rituálu, přestože nebyl žid

Petr Muk byl výjimečnou osobností na české hudební scéně, známý pro svůj jedinečný hlasový projev, který činil jeho hudbu nezaměnitelnou. Navzdory svému talentu však bojoval s démony alkoholu kombinovaného s léky.Muk se narodil v roce 1965 v Českých Budějovicích. Od patnácti let vystupoval s různými hudebními kapelami, přestože původně zamýšlel živit se stavěním, a tak vystudoval stavební školu. Hudba jej však nakonec pohltila naplno. První úspěchy zaznamenal s kapelou Oceán, která fungovala od roku 1985 až do počátku 90. let, a také s kapelou Shalom.

Dostane Lucie Borhyová vyhazov z TV kvůli porušení zákona?

Podle zákona o provozování rozhlasového a televizního vysílání platí, že moderátoři zpravodajských pořadů nesmí účinkovat v televizních reklamách. Přesto se známá moderátorka Televizních novin na TV Nova Lucie Borhyová stala tváří nejen prestižní francouzské automobilky, ale nově i českého výrobce kabelek a batohů.V minulosti se Borhyová v rozhovoru pro časopis Sedmička svěřila, že kvůli přísným podmínkám musela odmítnout mnoho lukrativních nabídek na reklamy, ať už šlo o zubní pasty, vlasové produkty nebo šperky.

Felix Slováček má o Dádu strach : Už jí nikdo nepomůže, k životu potřebuje jenom víno

Manželství Felixe Slováčka a Dády Patrasové prochází těžkým obdobím kvůli Dádině závislosti na alkoholu. Ačkoliv je Slováček sám známý tím, že není žádný svatoušek, i pro něj je současná situace velmi náročná. V rozhovoru se svěřil se svými obavami o Dádu a popsal, jak její boj s alkoholismem ovlivňuje jejich vztah i celou rodinu.Slováček přiznává, že neví přesně, kdy Dádiny problémy s alkoholem začaly, ale nevylučuje, že k tomu mohl sám přispět. Vzpomíná, jak jednou jel kolem Prostějova, kde měla Dáda vystoupení, a dozvěděl se, že je opilá.

Herec Oldřich Kaiser se tajně oženil. Nadi Konvalinkové posílá každý den květinu

Život herce Oldřicha Kaisera připomíná jízdu na horské dráze. Zažil mnoho vzestupů i pádů, ale vždy se dokázal vrátit na výsluní. Proslul jako vynikající herec, který zvládne ztvárnit komické i vážné role s mimořádnou bravurou. Jeho osobní život byl však poznamenán bouřlivým obdobím, během něhož se musel hned pětkrát podrobit protialkoholní léčbě a čtyřikrát přišel o angažmá v divadle.Osudovou ženou Oldřicha Kaisera byla herečka Naďa Konvalinková, se kterou se oženil v roce 1980. O tři roky později se jim narodila dcera Karolína, která zdědila umělecké nadání po obou rodičích.

Všechno trápení je snad konečně u konce a Kateřina Brožová (56) už se zase může těšit ze života. Fanouškům ukázala svoji novou lásku

Herečka Kateřina Brožová se po obdobích plných smutku opět raduje ze života. Na svém Instagramovém profilu představila fanouškům svou novou lásku, malého pejska, kterému láskyplně říká Donneček. Ten přišel do jejího života ve chvíli, kdy to nejvíce potřebovala.Poslední měsíce byly pro Kateřinu velmi náročné. Nejprve ztratila svého rhodéského ridgebacka Jordyho, který utekl z veterinární kliniky a tragicky zahynul pod koly vlaku. Než se z této ztráty stihla vzpamatovat, opustil ji i její čtrnáctiletý jezevčík Maxík.

Vlastimil Harapes týden před smrtí zkolaboval před domem. O svých zdravotních problémech do poslední chvíle mlčel

Baletní mistr Vlastimil Harapes zkolaboval před svým domem týden před smrtí a své zdravotní problémy do poslední chvíle tajil. Harapes měl potíže s dýcháním a kašlal, což vedlo k jeho převozu do Fakultní nemocnice v Motole. Lékaři zde objevili nádor v jeho plicích, velmi blízko srdce, což znemožňovalo operaci. Později byla diagnostikována metastáze i v dalších orgánech.Poslední chvíle života trávil ve společnosti lidí, kteří neměli nejmenší tušení o jeho zdravotním stavu.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.