Prošlé maso v KFC i v ČR?! Podvody s trvanlivostí?! Porušení postupů bychom odhalili, odmítá KFC

328
Sdílejte

V poslední době se objevila znepokojivá zpráva týkající se řetězce rychlého občerstvení KFC v České republice. Investigativní novinář Jan Tuna zveřejnil reportáž, která naznačuje, že v jedné z poboček KFC v Jablonci nad Nisou dochází k manipulaci s daty spotřeby kuřecího masa. Podle zdroje, který Tuna cituje, se v této pobočce údajně přelepují etikety s daty spotřeby, aby se prodloužila trvanlivost masa, které by jinak bylo považováno za prošlé. Tento zdroj, Jiří H., který tvrdí, že pracoval jako kuchař v dané pobočce, popisuje, jak se údajně s masem manipuluje. Podle jeho slov se každé úterý a pátek dodává čerstvé maso, ale pokud nějaké zůstane po datu spotřeby, etikety se přelepí novými daty, aby se zdálo, že je maso stále čerstvé. Tato praxe by měla zůstat skrytá i při případných kontrolách.

Kam dál?

Tragický požár v Kozárovcích: Maminka a tři děti zemřeli v troskách domu! Čtvrté dítě uteklo bosé do tmy

„ŠÍLENÝ ÚTĚK ZA LETEM! Německá dvojice vběhla až na runway – teď jim hrozí trestní řízení!“

Tragédie v pečovatelském domě: Muž týdny marně upozorňoval na potíže. Zemřel s téměř deseti kilogramy výkalů v těle

Doba klidu končí. Svět vstupuje do nové a nebezpečné jaderné éry

Američané se omylem vylodili na mexické pláži a obsadili ji. Zmatek vyvolal poplach i obavy z invaze

Další články