Kefírové langoše – nadýchané těsto, které vydrží v chladničce několik dní

168
Sdílejte

Podle potřeby vybíráme bochánky pro přípravu čerstvých langošů. Před tvarováním je necháme odpočívat při pokojové teplotě 10–15 minut.

Langoše tvarujeme rukama a smažíme v dostatečném množství horkého oleje dozlatova.

Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte jej s přáteli!

Kam dál?

Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Další články