Kefírové langoše – nadýchané těsto, které vydrží v chladničce několik dní

791
Sdílejte

Podle potřeby vybíráme bochánky pro přípravu čerstvých langošů. Před tvarováním je necháme odpočívat při pokojové teplotě 10–15 minut.

Langoše tvarujeme rukama a smažíme v dostatečném množství horkého oleje dozlatova.

Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte jej s přáteli!

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články