Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

737
Sdílejte

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a směs opékáme na mírném ohni z obou stran dozlatova (jako placky nebo lívance).

Na vrch dáme strouhaný sýr a trošku kečupu, můžeme vrstvit a opakovat podle chuti.

Na závěr posypeme nasekanou petrželkou.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články