Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

18
Sdílejte

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a směs opékáme na mírném ohni z obou stran dozlatova (jako placky nebo lívance).

Na vrch dáme strouhaný sýr a trošku kečupu, můžeme vrstvit a opakovat podle chuti.

Na závěr posypeme nasekanou petrželkou.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Další články