Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

190
Sdílejte
  1. Plnění sklenic
    Do čistých, sterilizovaných sklenic rozdělte paprikovo-cibulovou směs. Zalijte horkým nálevem až po okraj.
  2. Uzavření a zavařování
    Sklenice ihned uzavřete víčky. Pro delší trvanlivost zasterilizujte ve vodní lázni 15 minut.

Podávání

Tento salát se hodí ke grilovanému masu, burgerům, na topinky, ale také k obyčejnému chlebu s máslem nebo domácí mastí. V zimě příjemně zahřeje a dodá každému jídlu pořádný šmrnc.

💡 Tip: Zkuste ho darovat v malé ozdobené skleničkové verzi – fanoušci pálivého si vás za něj zamilují!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Další články