Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

634
Sdílejte
  1. Plnění sklenic
    Do čistých, sterilizovaných sklenic rozdělte paprikovo-cibulovou směs. Zalijte horkým nálevem až po okraj.
  2. Uzavření a zavařování
    Sklenice ihned uzavřete víčky. Pro delší trvanlivost zasterilizujte ve vodní lázni 15 minut.

Podávání

Tento salát se hodí ke grilovanému masu, burgerům, na topinky, ale také k obyčejnému chlebu s máslem nebo domácí mastí. V zimě příjemně zahřeje a dodá každému jídlu pořádný šmrnc.

💡 Tip: Zkuste ho darovat v malé ozdobené skleničkové verzi – fanoušci pálivého si vás za něj zamilují!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články