Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

190
Sdílejte

Postup:

  1. Příprava papriček
    Papričky omyjte, odstraňte stopky a podle chuti i semínka (ty přidávají extra pálivost). Nasekejte je nadrobno nebo rozmixujte. Doporučujeme použít rukavice – kapsaicin umí potrápit i po umytí rukou.
  2. Krájení cibule
    Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno, případně použijte kuchyňský robot. Smíchejte s nasekanými papričkami.
  3. Sladkokyselý nálev
    Do hrnce nalijte ocet, vodu, přidejte sůl, cukr a koření. Krátce povařte (1–2 minuty) a nechte chvíli odstát.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Další články