Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

9951
Sdílejte

4. Sklenice otočte dnem vzhůru, nechte vychladnout a uskladněte na tmavém a chladném místě.

    Tato domácí rajčatová omáčka je ideální na těstoviny, pizzu, grilované maso, ryby či pečené kuře.

    Pikantní, voňavá a plná chuti – možná nejlepší, jakou jste kdy ochutnali. Dobrou chuť!

    Kam dál?

    Nejlepší domácí chléb: 2 recepty, které si zamilujete!

    Kefírové langoše – nadýchané těsto, které vydrží v chladničce několik dní

    Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!

    FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

    Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

    Další články