Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

10268
Sdílejte

4. Sklenice otočte dnem vzhůru, nechte vychladnout a uskladněte na tmavém a chladném místě.

    Tato domácí rajčatová omáčka je ideální na těstoviny, pizzu, grilované maso, ryby či pečené kuře.

    Pikantní, voňavá a plná chuti – možná nejlepší, jakou jste kdy ochutnali. Dobrou chuť!

    Kam dál?

    Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

    Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

    Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

    Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

    Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

    Další články