Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

10268
Sdílejte

Jednoduchý recept, který si zamilujete!

Ingredience (na 8 porcí):

  • 3 kg rajčat
  • 1 kg červené papriky
  • 250 g zelené papriky (sladké)
  • 5 stroužků česneku
  • hrst petrželky
  • 1/2 PL soli
  • 200 ml olivového oleje
  • 200 ml octa (5 %)

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články