Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

211
Sdílejte

Postup přípravy:

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme mírně vychladnout a oloupeme.
  2. Nahrubo je nastrouháme a ochutíme solí a pepřem.
  3. Na pánvi rozehřejeme olej az nastrouhaných brambor tvarujeme malé placky.
  4. Placky smažíme z obou stran dozlatova, dokud budou krásně křupavé.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články