Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

449
Sdílejte

4. Příprava čokoládové polevy:

Čokoládu, smetanu a máslo rozpustíme ve vodní lázni za občasného míchání. Vymícháme do leskla. Každý koláček polijeme čokoládovou polevou.

Můžeme dozdobit šlehačkou nebo čokoládovými hoblinkami.

Tip na závěr.

Koláčky je dobré nechat několik hodin (nebo přes noc) v chladničce, aby se chutě propojily a korpusy změkly.

Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte tento příspěvek s přáteli!

Kam dál?

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Další články