Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

736
Sdílejte

4. Příprava čokoládové polevy:

Čokoládu, smetanu a máslo rozpustíme ve vodní lázni za občasného míchání. Vymícháme do leskla. Každý koláček polijeme čokoládovou polevou.

Můžeme dozdobit šlehačkou nebo čokoládovými hoblinkami.

Tip na závěr.

Koláčky je dobré nechat několik hodin (nebo přes noc) v chladničce, aby se chutě propojily a korpusy změkly.

Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte tento příspěvek s přáteli!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články