Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

939
Sdílejte

Příprava:

  1. Uvařte nes kávu a nechte ji vychladnout. Čtyři žloutky vyšlehejte se 100 gramy moučkového cukru, přidejte vanilkový cukr, poté napařte a nechte vychladnout.
  2. Do vychladlé žloutkovo-cukrové nádivky přidejte mascarpone a dobře šlehejte, dokud krém není hladký.
  3. Připravte si sklenice a do každého z nich dejte na dno dvě sušenky, které jste namáčeli v neskávě. Na vršek koláče dejte krém, posypte ho trochou kakaového prášku a poté postup zopakujte.
  4. Tiramisu dejte vychladnout do chladničky a vychutnejte si jej.

Nezapomeňte sdílet tento super recept. 🙂

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články