Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

2121
Sdílejte
  1. Pokračujeme nakrájenou šunkou (na pásky nebo malé kostičky).
  2. Tatarskou omáčku smícháme s jogurtem , podle chuti dochutíme solí a pepřem. Touto zálivkou polijeme vršek šunky.
  3. Na to dáme vajíčka nakrájená na kolečka .
  4. Na závěr vrch bohatě posypeme nastrouhaným sýrem .

Dokončení:

  • Zakryjeme potravinovou fólií nebo alobalem a necháme odstát v chladničce alespoň 12 – 24 hodin . Před podáváním můžeme jemně promíchat (nebo podávat vrstvené – jak kdo má rád).

Dobrou chuť a nezapomeňte recept sdílet!

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články