Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

122
Sdílejte

Hlavním tajemstvím jejich popularity je jednoduchost. Připravte si chutné, zdravé a pestré saláty z červené řepy, které se hodí ke každému ročnímu období.

  1. Salát z červené řepy s čerstvou mrkví.
    Tento svěží a jednoduchý salát je výborný jako příloha nebo lehká večeře. Příprava je rychlá a zvládnete ji za pár minut – zvláště pokud máte řepu předem uvařenou nebo upečenou.

Tip: Řepu můžete také upéct – zachová si tak více šťavnatosti a chuti. Jednoduše ji omyjte, zabalte do alobalu a pečte při 160 °C asi 30 minut, dokud nezměkne.

Kam dál?

Oroszkrém (Ruský krém) je lahodná, vrstvená pochoutka s rumovými rozinkami, vanilkovým krémem a piškoty

Sladký dezert s Nutellou – hotový za chvíli!

Ledové kostky ze sušenek : Rychlé, jednoduché a osvěžující

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Další články