Sladký dezert s Nutellou – hotový za chvíli!

270
Sdílejte

Pudinková vrstva:

Uvařte vanilkový pudink podle návodu, použijte 350 ml mléka. Nechte trochu vychladnout.

Šlehačková vrstva:

Smetanu ke šlehání vyšlehejte dotuha a postupně zašlehávejte moučkový cukr.

Vrstvení:

Připravte si sklenice nebo misky a vrstvěte v pořadí:
sušenky – pudink – čokoládový krém – šlehačka, opakujte podle množství surovin.

Závěr:

Dezert dejte na chvíli vychladit do chladničky. Před podáváním můžete ozdobit čokoládovými hoblinami, ovocem nebo trochou Nutelly.

Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte jej s přáteli!

Kam dál?

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Oroszkrém (Ruský krém) je lahodná, vrstvená pochoutka s rumovými rozinkami, vanilkovým krémem a piškoty

Ledové kostky ze sušenek : Rychlé, jednoduché a osvěžující

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Další články