Sladký dezert s Nutellou – hotový za chvíli!

549
Sdílejte

Pudinková vrstva:

Uvařte vanilkový pudink podle návodu, použijte 350 ml mléka. Nechte trochu vychladnout.

Šlehačková vrstva:

Smetanu ke šlehání vyšlehejte dotuha a postupně zašlehávejte moučkový cukr.

Vrstvení:

Připravte si sklenice nebo misky a vrstvěte v pořadí:
sušenky – pudink – čokoládový krém – šlehačka, opakujte podle množství surovin.

Závěr:

Dezert dejte na chvíli vychladit do chladničky. Před podáváním můžete ozdobit čokoládovými hoblinami, ovocem nebo trochou Nutelly.

Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte jej s přáteli!

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články