Opravdu poctivé maso na cesty? Ochutnal jsem Škubni si a hned jsem věděl, že u toho zůstanu

21091
Sdílejte

Vybírám si, co jím – hlavně když jde o maso. Sušené nebo fermentované klobásky mám rád, beru si je na výlety, do auta, do práce nebo po tréninku. Vyzkoušel jsem jich už spoustu. Od známých značek ze supermarketu až po zahraniční „delikatesy“, které se ale často ukázaly být jen drahou verzí mdlé masové pasty. A pak jsem narazil na Škubni si 60g od české firmy Rs maso CZ, s.r.o. – a musím říct, že tohle je úplně jiná liga.

Hned po otevření sáčku mě překvapila vůně – ne chemická nebo umělá, ale opravdu poctivá, masitá a trochu kořeněná, přesně jak to má být. Na první kousnutí mi bylo jasné, že tady se nešetřilo. Klobásky jsou hrubě sekané, žádná jemná, nepřirozeně hladká hmota jako u většiny konkurentů. Cítíte strukturu masa, kousky tučnějšího i libového – přesně jako kdyby vám to někdo udělal doma poctivě ručně.

Kam dál?

Co všechno může skrývat vaše kabelka? Chlamydie i stafylokoky a další neviditelní nepřátelé !

Žáci získali v přijímacích testech výrazně nad 80 bodů, přesto nebyli přijati. Naopak cizinci s méně body ano. Rodičům se nelíbí, že cizinci přeskakují jejich děti

Tragické úmrtí moderátora ČT : Meteorolog Jan Šrámek (†48) se v italských Alpách zřítil do rokle

Zkrácení rodičovské dovolené by Česku vydělalo miliardy. Dřívější návrat do práce vítají i rodiče

Moderátorka Inna Puhajková (39) se vážně zranila. Spadla z kola a odnesla si krvavé šrámy a sedřenou nohu

Další články