Nádivku nechte mírně vychladnout a postupně do ní zašlehejte na kostičky nakrájené máslo, dokud nevznikne hladký, nadýchaný krém.
Sestavení:
Piškot opatrně rozviňte a odstraňte pečící papír.
Rovnoměrně rozetřete nádivku (ne až úplně po okraje) a opět srolujte. Uložte do chladničky alespoň na 3 hodiny, ideálně přes noc.
Ozdoba:
Vyšlehejte šlehačku podle návodu, přidejte kávu rozpuštěnou v horké vodě. Roládu dozdobte šlehačkou a případně kávovými zrny.

Tipy a poznámky.
Použijte kvalitní instantní kávu (např. typu NES nebo moka), ne „3 v 1“ směsi – ty nemají dostatečně silné aroma.
Máslo nenahrazujte margarínem – výsledná chuť by byla nevýrazná.
Roládu můžete polit čokoládovou polevou pro ještě výraznější chuť. Skvěle se hodí kombinace kávy a čokolády.
Dobrou chuť!