Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

300
Sdílejte

👩‍🍳 Postup:

  1. Ze surovin vypracujte hladké těsto, rozdělte na dvě části a jednu vyválejte na plech vystlaný pečícím papírem. Na těsto nasypte strouhanku, navrstvěte nastrouhaná a dochucená jablka.
  2. Přikryjte druhým plátem těsta. Posypte směsí z krupice, cukru a rozpuštěného másla.
  3. Pečte při 180 °C asi 35–40 minut dozlatova.

Uložte si recept a podělte se s kamarádkami – takové koláče spojují generace!

Kam dál?

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Další články