Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

360
Sdílejte

👩‍🍳 Postup:

  1. Ze surovin vypracujte hladké těsto, rozdělte na dvě části a jednu vyválejte na plech vystlaný pečícím papírem. Na těsto nasypte strouhanku, navrstvěte nastrouhaná a dochucená jablka.
  2. Přikryjte druhým plátem těsta. Posypte směsí z krupice, cukru a rozpuštěného másla.
  3. Pečte při 180 °C asi 35–40 minut dozlatova.

Uložte si recept a podělte se s kamarádkami – takové koláče spojují generace!

Kam dál?

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Další články