Takto vzniká RAKOVINA v našem těle a německý vědec Otto Heinrich Warburga věří, že se jí dá předejít jen 1 ZPŮSOBEM!

9440
Sdílejte

Příčinu rakoviny objevili před 92 lety: laureát Nobelovy ceny podal vysvětlení a způsob ochrany!

Nádorové tkáně jsou kyselé, zatímco zdravé tkáně jsou zásadité

Dr. Warburg ve své práci „Tumor Metabolism“ ukázal, že všechny rakovinové formy splňují dvě základní podmínky: kyselost krve a hypoxii (méně kyslíku).

Zjistil, že nádorové buňky jsou anaerobní (nedýchají kyslík) a nedokážou přežít v přítomnosti vysokých koncentrací kyslíku. Nádorové buňky dokáží přežít jen s pomocí glukózy a v prostředí bez kyslíku.

Rakovina proto není nic jiného než obranný mechanismus, který naše buňky využívají k přežití v kyselém prostředí bez přítomnosti kyslíku.

Zdravé buňky žijí v zásaditém prostředí plném kyslíku, což umožňuje jejich normální fungování. Nádorové buňky žijí v kyselém prostředí chudém na kyslík.

Kyselost a zásaditost organismu závisí na jídle

Po ukončení trávicího procesu potravina v závislosti na svém nutričním profilu vytváří v organismu podmínky kyselosti nebo zásaditosti. Zjednodušeně řečeno, zásaditost organismu závisí na tom, co jíme.

Kyselý nebo zásaditý stav se měří pomocí stupnice pH od 0 do 14, kde 7 je neutrální zóna. Od 0 do 7 je kyselá a od 7 do 14 je zásaditá.

Naše buňky, aby mohly úspěšně fungovat, by měly mít mírně zásadité pH, mírně nad 7. U zdravého jedince je pH krve mezi 7,40 a 7,45. Krev se neustále reguluje, aby neupadla do metabolické kyselosti. Některé potraviny však překyselují krev a znečišťují organismus.

Potraviny, které překyselují organismus:

Rafinovaný cukr a všechny jeho deriváty – ten je ze všeho nejhorší, neboť v něm nejsou žádné bílkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, pouze rafinované sacharidy, které škodí trávicímu systému. Jeho pH je 2,1 (velmi kyselé)

  • Maso (všechny druhy)
  • Produkty živočišného původu – mléko a sýry, smetana, jogurty atp.
  • Rafinovaná sůl
  • Rafinovaná mouka a všechny její deriváty jako těstoviny, koláče, sušenky atp.
  • Chléb
  • Margarín Všechny průmyslově zpracované a konzervované potraviny, které obsahují konzervační látky, umělá barviva, aroma, stabilizátory
  • Antibiotika a všechny léky obecně
  • kofein
  • Alkohol
  • Tabák

Potraviny, které zvyšují zásaditost těla:

  • Ovoce-Například citron má uvnitř těla velmi vysoký stupeň zásaditosti. (Nenechte se oklamat jeho velmi kyselou chutí).
  • Mandle-Extrémně zásadité jídlo!
  • Celé zrníčka-Jedinou alkalizující obilninou je proso. Všechny ostatní obiloviny jsou mírně kyselé, ale ideální strava vyžaduje i určité procento kyselosti, proto byste měli nějaké obiloviny sníst. Všechny obiloviny se musí konzumovat vařené.
  • Med-Má velmi vysokou zásaditost.
  • Chlorofyl-Zelené rostliny obsahují chlorofyl, který je velmi zásaditý.
  • Voda-Je důležitá pro tvorbu kyslíku. Vždy zůstaňte dobře hydratovaní, pijte vodu po malých doušcích během dne.
  • Cvičení-Cvičení pomáhá udržovat zásaditost organismu, neboť dodává kyslík do celého těla. Sedavý způsob života ničí život.

Kam dál?

Tragický požár v Kozárovcích: Maminka a tři děti zemřeli v troskách domu! Čtvrté dítě uteklo bosé do tmy

„ŠÍLENÝ ÚTĚK ZA LETEM! Německá dvojice vběhla až na runway – teď jim hrozí trestní řízení!“

Tragédie v pečovatelském domě: Muž týdny marně upozorňoval na potíže. Zemřel s téměř deseti kilogramy výkalů v těle

Doba klidu končí. Svět vstupuje do nové a nebezpečné jaderné éry

Američané se omylem vylodili na mexické pláži a obsadili ji. Zmatek vyvolal poplach i obavy z invaze

Další články