Nic se nehodí lépe ke grilování : Šopský salát je hotov jedna-dvě!

487
Sdílejte

Postup:

Zeleninu důkladně omyjte. Okurky oloupejte, papriky a rajčata zbavte stopek a semen. Vše nakrájejte na menší kostičky.

V hluboké misce smíchejte nakrájenou zeleninu s nasekanou mladou cibulkou a nadrobno pokrájenou pálivou papričkou. Promíchejte a dejte zchladit do chladničky.

Těsně před podáváním salát osolte, opepřete, přidejte ocet a olej a ještě jednou promíchejte.

Na závěr nastrouhejte na vrch feta sýr a ihned podávejte. Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte jej s přáteli !

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články