Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

145
Sdílejte
  • 4. Pečte přibližně 20 minut. Upečený koláč vyjměte z trouby a potřete ho kokosovým sněhem, který jste si připravili během pečení těsta. Bílka vyšlehejte se špetkou soli. Když se začne tvořit pěna, postupně přidávejte cukr a šlehejte, dokud nevznikne lesklá pěna. Potom přidejte kokos a jemně promíchejte metličkou.
  • 5. Snižte teplotu trouby na 150 stupňů a vraťte koláč s pěnou. Když má pěna zlatavý odstín, vyjměte koláč a nechte ho vychladnout.

Přejeme dobrou chuť a pokud se Vám recept líbí, nezapomeňte jej sdílet i s ostatními.

Kam dál?

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Nic se nehodí lépe ke grilování : Šopský salát je hotov jedna-dvě!

Bramborové rolky s mletým masem a houbovou omáčkou

Další články