Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

446
Sdílejte
  • 4. Pečte přibližně 20 minut. Upečený koláč vyjměte z trouby a potřete ho kokosovým sněhem, který jste si připravili během pečení těsta. Bílka vyšlehejte se špetkou soli. Když se začne tvořit pěna, postupně přidávejte cukr a šlehejte, dokud nevznikne lesklá pěna. Potom přidejte kokos a jemně promíchejte metličkou.
  • 5. Snižte teplotu trouby na 150 stupňů a vraťte koláč s pěnou. Když má pěna zlatavý odstín, vyjměte koláč a nechte ho vychladnout.

Přejeme dobrou chuť a pokud se Vám recept líbí, nezapomeňte jej sdílet i s ostatními.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články