Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

380
Sdílejte
  • 4. Pečte přibližně 20 minut. Upečený koláč vyjměte z trouby a potřete ho kokosovým sněhem, který jste si připravili během pečení těsta. Bílka vyšlehejte se špetkou soli. Když se začne tvořit pěna, postupně přidávejte cukr a šlehejte, dokud nevznikne lesklá pěna. Potom přidejte kokos a jemně promíchejte metličkou.
  • 5. Snižte teplotu trouby na 150 stupňů a vraťte koláč s pěnou. Když má pěna zlatavý odstín, vyjměte koláč a nechte ho vychladnout.

Přejeme dobrou chuť a pokud se Vám recept líbí, nezapomeňte jej sdílet i s ostatními.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články