Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

329
Sdílejte
  • 4. Pečte přibližně 20 minut. Upečený koláč vyjměte z trouby a potřete ho kokosovým sněhem, který jste si připravili během pečení těsta. Bílka vyšlehejte se špetkou soli. Když se začne tvořit pěna, postupně přidávejte cukr a šlehejte, dokud nevznikne lesklá pěna. Potom přidejte kokos a jemně promíchejte metličkou.
  • 5. Snižte teplotu trouby na 150 stupňů a vraťte koláč s pěnou. Když má pěna zlatavý odstín, vyjměte koláč a nechte ho vychladnout.

Přejeme dobrou chuť a pokud se Vám recept líbí, nezapomeňte jej sdílet i s ostatními.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články