Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

733
Sdílejte

Plnění:

Upečené lístkové koláčky dvakrát vodorovně překrojte, aby vznikly tři vrstvy.

Na spodní část naneste přibližně 1 polévkovou lžíci pudinku. Přikryjte druhou vrstvou těsta a na ni rozetřete šlehačku. Nakonec zakryjte vrchní částí koláčku.

Dokončení:

Koláčky nechte odležet v chladničce alespoň 5 hodin, aby dobře ztuhly. Před podáváním je posypte moučkovým cukrem. Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte jej s přáteli!

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články