Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

222
Sdílejte

Plnění:

Upečené lístkové koláčky dvakrát vodorovně překrojte, aby vznikly tři vrstvy.

Na spodní část naneste přibližně 1 polévkovou lžíci pudinku. Přikryjte druhou vrstvou těsta a na ni rozetřete šlehačku. Nakonec zakryjte vrchní částí koláčku.

Dokončení:

Koláčky nechte odležet v chladničce alespoň 5 hodin, aby dobře ztuhly. Před podáváním je posypte moučkovým cukrem. Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte jej s přáteli!

Kam dál?

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Nic se nehodí lépe ke grilování : Šopský salát je hotov jedna-dvě!

Bramborové rolky s mletým masem a houbovou omáčkou

Další články