Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

775
Sdílejte

Plnění:

Upečené lístkové koláčky dvakrát vodorovně překrojte, aby vznikly tři vrstvy.

Na spodní část naneste přibližně 1 polévkovou lžíci pudinku. Přikryjte druhou vrstvou těsta a na ni rozetřete šlehačku. Nakonec zakryjte vrchní částí koláčku.

Dokončení:

Koláčky nechte odležet v chladničce alespoň 5 hodin, aby dobře ztuhly. Před podáváním je posypte moučkovým cukrem. Dobrou chuť!

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte jej s přáteli!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články