Bramborové rolky s mletým masem a houbovou omáčkou

240
Sdílejte

Uložte je do pečící formy a pečte ve vyhřáté troubě 200 °C asi 25-30 minut.

Houbová omáčka:

Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte cibuli a česnek, krátce opečte. Přidejte žampiony a smažte do změknutí. Zalijte smetanou, ochuťte solí a muškátovým oříškem, krátce povařte. Nakonec přidejte 150 g nastrouhané mozzarelly. Míchejte, až se sýr rozpustí a omáčka zhoustne.

Servírování:

Zapečené role přelijte hustou omáčkou, posypte na jemno nasekaným koprem. Podávejte horké.

Tip:
Tento recept je jednoduchý, ale působí slavnostně – ideální i pro návštěvy. Můžete ho obměňovat s hovězím masem nebo jinou zeleninovou nádivkou.

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte ho s přáteli!

Kam dál?

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Nic se nehodí lépe ke grilování : Šopský salát je hotov jedna-dvě!

Další články