Bramborové rolky s mletým masem a houbovou omáčkou

324
Sdílejte

Uložte je do pečící formy a pečte ve vyhřáté troubě 200 °C asi 25-30 minut.

Houbová omáčka:

Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte cibuli a česnek, krátce opečte. Přidejte žampiony a smažte do změknutí. Zalijte smetanou, ochuťte solí a muškátovým oříškem, krátce povařte. Nakonec přidejte 150 g nastrouhané mozzarelly. Míchejte, až se sýr rozpustí a omáčka zhoustne.

Servírování:

Zapečené role přelijte hustou omáčkou, posypte na jemno nasekaným koprem. Podávejte horké.

Tip:
Tento recept je jednoduchý, ale působí slavnostně – ideální i pro návštěvy. Můžete ho obměňovat s hovězím masem nebo jinou zeleninovou nádivkou.

Pokud se vám tento recept líbil, sdílejte ho s přáteli!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články