Bramborové rolky s mletým masem a houbovou omáčkou

307
Sdílejte

Na houbovou omáčku:

  • 250 g žampionů, nakrájených na plátky
  • 1 střední cibule, nakrájená (volitelné)
  • 2 stroužky česneku, nasekané (volitelné)
  • 120 g másla
  • 200 ml smetany na vaření
  • 1 ČL muškátového oříšku
  • ½ ČL soli
  • 150 g strouhané mozzarelly

Postup:

Příprava těsta:

Nastrouhejte brambory a vyždímejte přebytečnou vodu. Smíchejte je s vejcem, nastrouhanou cibulí, česnekem, solí, pepřem, paprikou, italskými bylinkami a moukou. Vznikne tvárné těsto.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články