Bramborové rolky s mletým masem a houbovou omáčkou

324
Sdílejte

Na houbovou omáčku:

  • 250 g žampionů, nakrájených na plátky
  • 1 střední cibule, nakrájená (volitelné)
  • 2 stroužky česneku, nasekané (volitelné)
  • 120 g másla
  • 200 ml smetany na vaření
  • 1 ČL muškátového oříšku
  • ½ ČL soli
  • 150 g strouhané mozzarelly

Postup:

Příprava těsta:

Nastrouhejte brambory a vyždímejte přebytečnou vodu. Smíchejte je s vejcem, nastrouhanou cibulí, česnekem, solí, pepřem, paprikou, italskými bylinkami a moukou. Vznikne tvárné těsto.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články