Bramborové rolky s mletým masem a houbovou omáčkou

241
Sdílejte

Na houbovou omáčku:

  • 250 g žampionů, nakrájených na plátky
  • 1 střední cibule, nakrájená (volitelné)
  • 2 stroužky česneku, nasekané (volitelné)
  • 120 g másla
  • 200 ml smetany na vaření
  • 1 ČL muškátového oříšku
  • ½ ČL soli
  • 150 g strouhané mozzarelly

Postup:

Příprava těsta:

Nastrouhejte brambory a vyždímejte přebytečnou vodu. Smíchejte je s vejcem, nastrouhanou cibulí, česnekem, solí, pepřem, paprikou, italskými bylinkami a moukou. Vznikne tvárné těsto.

Kam dál?

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Nic se nehodí lépe ke grilování : Šopský salát je hotov jedna-dvě!

Další články