Bramborové rolky s mletým masem a houbovou omáčkou

375
Sdílejte

Na houbovou omáčku:

  • 250 g žampionů, nakrájených na plátky
  • 1 střední cibule, nakrájená (volitelné)
  • 2 stroužky česneku, nasekané (volitelné)
  • 120 g másla
  • 200 ml smetany na vaření
  • 1 ČL muškátového oříšku
  • ½ ČL soli
  • 150 g strouhané mozzarelly

Postup:

Příprava těsta:

Nastrouhejte brambory a vyždímejte přebytečnou vodu. Smíchejte je s vejcem, nastrouhanou cibulí, česnekem, solí, pepřem, paprikou, italskými bylinkami a moukou. Vznikne tvárné těsto.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články